PNL și-a luat țeapă? Răzvan Chiruţă: Dar dacă PSD face în așa fel încât să treacă Orban 3? S-a văzut azi că au puterea asta. În scenariul acesta, PSD câștigă alegeri locale într-un singur tur și își salvează cei mai mulți dintre primari. PNL își ia țeapă cu anticipatele și guvernul liberal rămâne până la toamnă, când vine marele hop al măririi pensiilor. Cu atacurile și manipulările de rigoare, care-i vor …”

Tot mai mulți vorbesc de un blat PNL-PSD pentru a nu se face alegeri în două tururi. PNL speră la anticipate dar mai trebuie să cadă încă două guverne. Greu de crezut.

Răzvan Chiruţă: „Liberalii au fost atrași într-un joc periculos, în speranța că vor obține anticipatele mult dorite, dar există șanse foarte mari ca singurul câștigător a ceea ce s-a întâmplat prin trecerea moțiunii de cenzură să fie doar PSD.

PNL și-a luat țeapă? Răzvan Chiruţă: Dar dacă PSD face în așa fel încât să treacă Orban 3? S-a văzut azi că au puterea asta. În scenariul acesta, PSD câștigă alegeri locale într-un singur tur și își salvează cei mai mulți dintre primari. PNL își ia țeapă cu anticipatele și guvernul liberal rămâne până la toamnă, când vine marele hop al măririi pensiilor. Cu atacurile și manipulările de rigoare, care-i vor ...” 1

PNL crede că, după moțiunea de cenzură, e mai aproape de anticipate. Dar asta înseamnă ca PSD să respingă încă doi premieri, probabil guvernele Orban 2 și Orban 3.

Dar dacă PSD face în așa fel încât să treacă Orban 3? S-a văzut azi că au puterea asta. Iar pedediștii sunt niște șacali, azi e prieten cu tine, pe interes, și mâine te înjunghie cu relaxare.

În scenariul acesta, PSD câștigă alegeri locale într-un singur tur și își salvează cei mai mulți dintre primari.

PNL își ia țeapă cu anticipatele și guvernul liberal rămâne până la toamnă, când vine marele hop al măririi pensiilor. Cu atacurile și manipulările de rigoare, care-i vor trage în jos la parlamentare.

Despre USR și PLUS ce să mai zic, cu alegeri locale într-un singur tur sunt scoși din joc în foarte multe dintre localități, inclusiv la București. Rămâne de văzut la parlamentare, dar și acolo lupta se va da greu pentru procente.

Așa că suntem din nou în situația în care PSD redevine puternic.
Trist”.