(Last Updated On: February 28, 2020)

Autoritățile locale din Piatra Neamț i-au recompensat pe elevii care au obtinut rezultate deosebite la olimpiade prin afisarea lor pe panourile publicitare din oras.

Este o formă de recunoaștere suplimentară susține administrația locală, potrivit tvmneamt.ro.

Nu politicienii! Elevii olimpici, puși pe panourile pe panourile publicitare dintr-un oraș din România 1 Nu politicienii! Elevii olimpici, puși pe panourile pe panourile publicitare dintr-un oraș din România 2

”Elevii din Piatra Neamț care au obținut rezultate deosebite la olimpiadele nationale și internaționale, sunt promovați de Primaria Piatra Neamț și prin panourile publicitare stradale.

Este o formă de recunoaștere în plus a meritelor acestor tineri excepționali, de care suntem mândri. Anul acesta am amplasat în cartierul Precista și în zona centrală din municipiu, pe trei dintre panourile publicitare, imagini cu tineri care învață în municipiul Piatra-Neamț și care au obținut rezultate deosebite la olimpiadele naționale și internaționale.

Nu politicienii! Elevii olimpici, puși pe panourile pe panourile publicitare dintr-un oraș din România 3
(foto: Dragos Chitic))

Totodată, în fiecare an, cu ocazia sărbătoririi Zilelor Orașului, Primăria Piatra-Neamț îi premiază pe toți elevii care au obținut rezultate deosebite la olimpiadele naționale și internaționale, dar și pe profesorii îndrumători”, a declarat primarul Dragos Chitic.