(Last Updated On: February 25, 2020)

Românii din țară privesc cu îngrijorare veștile to mai proaste din Italia. Mulți au copii stabiliți sau plecați la muncă în zonele afectate de coronavirus.

Rafturile magazinelor din Genoa şi Milano sunt goale. Se vinde orice. Oamenii se duc cu sacoșe mari ori chiar cu geamantane şi golesc galantarele, anunță Stirile Pro Tv. 

Nelu: „Mă îngrijorează acest CORONAVIRUS... Am o fată care locuiește în Italia.... Mi e teamă ..😓🔥 Dumnezeu să apere pe toată lumea și pe fata mea cu întreaga ei familie de acolo!” 1

Nelu Tomescu: „Mă îngrijorează acest CORONAVIRUS PERICULOS PENTRU OMENIRE … Am o fată care locuiește în Italia…. Mi e teamă ..😓🔥 Dumnezeu să apere pe toată lumea și pe fata mea cu întreaga ei familie de acolo!”

Roxana Mihaly, românca Veneţia: ’’Până la 1 martie autorităţile din Veneţia au hotărât închiderea şcolilor, grădiniţelor, bibliotecilor, instituțiilor publice, nici măcar bisericile nu vor mai oficializa slujbe până la 1 martie. În magazine rafturile se golesc, rafturile de paste, de conserve şi apa, îi vedem pe oameni cu baxuri multe în mâna, am fost sfătuiţi să stăm în casă, să ne deplasăm cât e necesar″.

Nelu: „Mă îngrijorează acest CORONAVIRUS... Am o fată care locuiește în Italia.... Mi e teamă ..😓🔥 Dumnezeu să apere pe toată lumea și pe fata mea cu întreaga ei familie de acolo!” 2 Nelu: „Mă îngrijorează acest CORONAVIRUS... Am o fată care locuiește în Italia.... Mi e teamă ..😓🔥 Dumnezeu să apere pe toată lumea și pe fata mea cu întreaga ei familie de acolo!” 3 Nelu: „Mă îngrijorează acest CORONAVIRUS... Am o fată care locuiește în Italia.... Mi e teamă ..😓🔥 Dumnezeu să apere pe toată lumea și pe fata mea cu întreaga ei familie de acolo!” 4
(foto Dan Bucura)

Amalia Bellantoni: ″Problema este foarte mare, e o mare mare frică care domina această zonă, nu mai sunt provizii de mâncare, lumea iese pe stradă, se ceartă, se iau la bătaie pentru că nu mai au ce cumpăra, primul venit ia totul. Pentru ei, în Emilia, este prima zi în care stau în casă, nu au voie să iasă.”