Magda Stoian: „Ma uitam pe comentariile cititorilor la articolele despre Daniela Crudu si bătaia administrata de așa zisul bărbat care ii era partener. Atâta prostie, atâta ura, atâta bucurie in fata unui act mai mult decât condamnabil, mi e greu sa accept sau sa înțeleg. Daniela Crudu este femeie. Jigniri, limbaj suburban, aluzii sexuale, satisfacție ca a luat bătaie…asta exprima …”

La fiecare 30 de secunde, o femeie este lovită. În fiecare zi, în România sunt raportate 100 de cazuri de bătaie în familie.

Violența ucide mai multe femei decât cancerul, spunea la un moment dat un oficial român. Din zecile de mii de acte de violență înregistrate în fiecare an, victime sunt, în majoritatea covârșitoare, femei, informează digi24.ro.

Magda Stoian: „Ma uitam pe comentariile cititorilor la articolele despre Daniela Crudu si bătaia administrata de așa zisul bărbat care ii era partener. Atâta prostie, atâta ura, atâta bucurie in fata unui act mai mult decât condamnabil, mi e greu sa accept sau sa înțeleg.  Daniela Crudu este femeie. Jigniri, limbaj suburban, aluzii sexuale, satisfacție ca a luat bătaie...asta exprima ...” 1

Jurnalista Magda Stoian a scris pe Facebook: „Toate mai luam bataie cateodata….” . In 2018, in Romania, in fiecare zi au fost reclamate 100 de cazuri de violenta in familie. Evident ca victimele au fost, in 99 % din cazuri, femei.

Ma uitam pe comentariile cititorilor la articolele despre Daniela Crudu si bătaia administrata de așa zisul bărbat care ii era partener. Atâta prostie, atâta ura, atâta bucurie in fata unui act mai mult decât condamnabil, mi e greu sa accept sau sa înțeleg.

Daniela Crudu este femeie. Jigniri, limbaj suburban, aluzii sexuale, satisfacție ca a luat bătaie…asta exprima romanii ( majoritatea agramati, de altfel) in comentarii.

Ba chiar am vazut ca sunt multe femei care considera normal ce i s a intamplat…ca ,deh, “toate mai luam bataie cateodata”…. Evul Mediu. Acolo suntem ca educatie, ca nivel de cultura, ca si conduita sociala.. Indiferent ce ar fi facut, indiferent de moralitate, de conduita, o femeie, oricare ar fi ea, nu poate fi batuta.”

Cristi Danilet: Am văzut o știre de presă ieri cum că o femeie a fost bătută de partener. Azi, știrea de presă a fost că ea nu depune plângere împotriva agresorului.
Păi, legea spune că nici nu e nevoie de plângerea victimei: în cazul în care actul de violență are loc între foști parteneri, actuali concubini, soți, părinte și copil, bunic și nepot, atunci procedurile penale cu privire la actul de agresiune și agresor încep din oficiu.

Mai jos atașez niște extrase din Codul penal: care infracțiuni intră în categoria „violență în familie”, ce înseamnă „violență” și ce înseamnă „membru de familie”

Magda Stoian: „Ma uitam pe comentariile cititorilor la articolele despre Daniela Crudu si bătaia administrata de așa zisul bărbat care ii era partener. Atâta prostie, atâta ura, atâta bucurie in fata unui act mai mult decât condamnabil, mi e greu sa accept sau sa înțeleg.  Daniela Crudu este femeie. Jigniri, limbaj suburban, aluzii sexuale, satisfacție ca a luat bătaie...asta exprima ...” 2 Magda Stoian: „Ma uitam pe comentariile cititorilor la articolele despre Daniela Crudu si bătaia administrata de așa zisul bărbat care ii era partener. Atâta prostie, atâta ura, atâta bucurie in fata unui act mai mult decât condamnabil, mi e greu sa accept sau sa înțeleg.  Daniela Crudu este femeie. Jigniri, limbaj suburban, aluzii sexuale, satisfacție ca a luat bătaie...asta exprima ...” 3 Magda Stoian: „Ma uitam pe comentariile cititorilor la articolele despre Daniela Crudu si bătaia administrata de așa zisul bărbat care ii era partener. Atâta prostie, atâta ura, atâta bucurie in fata unui act mai mult decât condamnabil, mi e greu sa accept sau sa înțeleg.  Daniela Crudu este femeie. Jigniri, limbaj suburban, aluzii sexuale, satisfacție ca a luat bătaie...asta exprima ...” 4

Știrea despre Daniela Crudu a apărut duminică și a fost un subiect relatat de presă, fie serioasă, fie tabloidă. Indiferent de cine relata acest caz, majoritatea comentariilor au fost în aceeași notă: a fost învinovățită Daniela Crudu.