(Last Updated On: February 5, 2020)

Premierul demis Ludovic Orban a avut o primă reacție după votul din Parlament, precizând că Guvernul pe care l-a condus a picat „în picioare”.

„Un parlament dominat de forțe retrograde, așa cum i-am numit, parlamentari născuți din pixul lui Dragnea, care au călcat în picioare democrația și interesele fundamentale ale României, a decis astăzi prin moțiune de cenzură căderea Guvernului pe care îl conduc.

Ludovic Orban, prima reacție după ce a fost demis. „Un parlament dominat de forțe retrograde, așa cum i-am numit, parlamentari născuți din pixul lui Dragnea, care au ...” 1

Așa cum am zis și înainte de moțiune, Guvernul cade în picioare. Suntem mândri de ce am făcut în trei luni”, a spus Orban la Parlament, potrivit stiripesurse.ro.

Mara Mareş: „Guvernul Orban a căzut, trăiască Guvernul Orban!
Se pare că munca, dedicarea și ritmul guvernării Orban i-au “îngrozit” pe cei mai mulți dintre parlamentari. Gașca PSD-UDMR-PONTA s-a regrupat astăzi și a votat pentru ca primarii să fie aleși într-un singur tur de scrutin.

Guvernul Orban cade, dar cade în picioare. După trei luni de guvernare, Partidul Național Liberal este mai puternic, și mai angajat în lupta pentru o Românie democratică și modernă.

Va fi bine!”