Lada cu pâine” pentru sărmani a împlinit trei ani. Alin Popoviciu: „Trăim într-o lume în care răutatea începe să ne domine. Haideți să fim adepții faptelor bune și să promovăm asemenea gesturi!”

Fundația Maurer a înființat, la Satu Mare, în urmă cu trei ani „lada cu pâine”, o cutie din care oamenii săraci se pot servi de câte ori au nevoie.

De atunci, lada este de ajutor zilnic pentru nevoiaşi, pentru ca să nu existe zi fără pâine pentru aceştia. În această ladă poate să pună o pâine oricine doreşte, cu toate acestea în ultimele zile doar Fundația face acest lucru, scrie satumarenews.ro.

Lada cu pâine” pentru sărmani a împlinit trei ani. Alin Popoviciu: „Trăim într-o lume în care răutatea începe să ne domine. Haideți să fim adepții faptelor bune și să promovăm asemenea gesturi!” 1

Alin Popoviciu a scris pe Facebook: „Lada cu pâine pentru nevoiașii din Satu Mare- o idee care trebuie răspândită la nivel național!

De trei ani de zile această ladă este de maxim ajutor pentru nevoiași, ca să nu existe zi fără hrană pentru aceștia. Astfel, oricine poate oferi pâinea cea de toate zilele celor care nu și-o permit.

Trăim într-o lume în care răutatea începe să ne domine. Haideți să fim adepții faptelor bune și să promovăm asemenea gesturi!”

Lada cu pâine este montată la sediul Fundației Maurer, pe strada George Coșbuc nr. 4 , în apropierea Colegiului Național ”Ioan Slavici”. Lada va fi alimentată zilnic cu câteva pâini de către Fundație, iar sătmărenii care doresc să se alăture acestei inițiative sunt rugați să doneze câte pâini doresc, singura condiție este ca pâinile să fie ambalate.

Din păcate, mulţi au uitat care este destinaţia lăzii şi au depozitat aici produse fără ambalaj, congelate, sau consumate pe jumătate