(Last Updated On: February 22, 2020)

Kira Hagi, sora lui Ianis Hagi, a transmis un mesaj după performanța fratelui ei din meciul lui Rangers cu Braga.

Actrița a postat un mesaj extrem de emoționant pe Facebook: „Nu am avut vreodată dubiu că o să fie cel mai cel. Însă nu pot să vă descriu cum e să fii pe stadion când începe să dea roade toată muncă lui, toți anii în care nu a avut vacanță, tot chinul fizic și psihic, toată determinarea lui și toată obsesia pentru un obiect plin cu aer…”

Kira Hagi, despre fratele său Ianis: „Nu am avut vreodata dubiu ca o sa fie cel mai cel. Insa nu pot sa va descriu cum e sa fii pe stadion cand incepe sa dea roade toata munca lui, toti anii in care nu a avut vacanta, tot chinul fizic si psihic, toata ...” 1

Ianis Hagi s-a bucurat de susținerea familiei la meciul din Europa League.

“A fost toată familia mea la meci, a fost minunat. Este pentru prima oară când vin aici la un meci de al meu. Sunt fericit şi sper că sunt mândri de mine. Am vorbit cu tata înainte de joc, m-a motivat. Întotdeauna vorbim înainte de startul partidelor şi mă ajută mereu acest lucru,” a mărturisit Ianis Hagi după meci, citat de digisport.ro.

Mijlocaşul care a resuscitat pe Rangers după ce portughezii au condus cu 2-0 pe Ibrox Park crede că echipa sa poate continua parcursul în Europa League.

“Eu cred că vom da gol şi la Braga şi vom merge mai departe. Visul meu este să câştig trofee, nu ştiu dacă vom reuşi în acest sezon, dar ne vom juca şansa până la capăt,” a mai spus românul de 21 de ani.