Judecătorul Cristi Danilet: „O GENERAȚIE DE PROȘTI? Irina Rimes a fost desemnată ambasador al operelor lui Constantin Brâncuși. Mulți din generația mea și a celor mai bătrâni consideră că e o alegere greșită. Deși evita să o spună deschis, aceștia consideră ca Generația Z e plină de proști și inculți pentru ca nu au auzit de “Brâncuși” . E total …”

Cearta zilei pe Facebook, dacă Irina Rimes are voie sau nu să fie ambasador al operelor lui Constantin Brâncuși.

Judecătorul Cristi Danilet: „O GENERAȚIE DE PROȘTI?
Irina Rimes a fost desemnată ambasador al operelor lui Constantin Brâncuși.

Judecătorul Cristi Danilet: „O GENERAȚIE DE PROȘTI? Irina Rimes a fost desemnată ambasador al operelor lui Constantin Brâncuși.  Mulți din generația mea și a celor mai bătrâni consideră că e o alegere greșită. Deși evita să o spună deschis, aceștia consideră ca Generația Z e plină de proști și inculți pentru ca nu au auzit de "Brâncuși" .  E total ...” 1

Mulți din generația mea și a celor mai bătrâni consideră că e o alegere greșită. Deși evita să o spună deschis, aceștia consideră ca Generația Z e plină de proști și inculți pentru ca nu au auzit de “Brâncuși” .

E total greșit acest război între generații. Am mulți prieteni în Generația Z cu care am acțiuni comune de educație juridică. Discut cu ei aspecte pe care cei de o vârstă cu mine sau mai bătrâni habar nu le au, deși ar fi trebuit să le știe încă de acum jumate de secol.

Acum, ce sa fac, să accept că tinerii spun ca unii bătrâni sunt proști și inculți doar pentru ca nu știu ce e acela “sistem de calcul” , “tik-tok” , “pornografie infantilă” , “diferența dintre insulta și calomnie” , “Irina Rimes” ?! Dar poate chiar așa e…”