(Last Updated On: February 27, 2020)

PSD este în prag de infarct după ce președintele Klaus Iohannis l-a propus pe Florin Cîțu, drept candidat pentru funcția de premier. Cei de la PSD trebuie să voteze împotrivă, în plin scandal al coronavirusului.

Klaus Iohannis, potrivit G4Media: Am decis să desemneze pentru poziția de premier pe domnul Vasile-Florin Cîțu.

Ionut Popescu: „Să vă spun părerea mea despre Florin Cîțu, pentru că tot este el acum cel mai înjurat și ridiculizat! Florin Cîțu știe carte, înțelege economie, ...” 1

Ionut Popescu: „Să vă spun părerea mea despre Florin Cîțu, pentru că tot este el acum cel mai înjurat și ridiculizat! (Nu mă interesează opiniile celor care cred altceva decât mine, nu vreau să mă convingă că eu greșesc!).

Florin Cîțu știe carte, înțelege economie, are convingeri economice foarte, foarte corecte! Că a făcut niște declarații stridente (le-am semnalat chiar și eu), că a intrat în războaie pe care nu trebuia să le poarte, că multe declarații făcute din opoziție i s-au întors apoi în față, toate acestea sunt adevărate! Dar asta nu anulează ceea ce am spus mai sus!

Da, Cîțu este dintre cei foarte, foarte puțini aflați la vârful politicii românești care ar putea sta de vorbă cu orice investitor, cu orice oficial european sau de la organismele financiare internaționale. Ăsta este adevărul!

Totuși, să vină Tudose, cel care se lăuda că nu a avut în viața lui un card, să-i dea lecții de economie lui Florin Cîțu, asta este prea de tot! Este chiar o răsturnare totală de valori; mă rog, răsturnare cu care ne-am cam obișnuit…

Oricum, eu cred că el a fost nominalizat doar pentru a fi respins!
LE Sunt subiecte în care eu am convingeri total opuse decât ale lui Cîțu; de exemplu, în cazul Pilonului 2 de pensii!”