Imaginează-ți surpriza! Primar PSD: „Am crezut că dacă mărim pensii și salarii, lumea va sta slugă în fața noastră. Nu este așa! Însăși generațiile de pensionari nu…”

Sabin Bociu, primarul comunei Jebel, județul Timiș, a declarat că social-democrații au crezut că prin mărirea salariilor și pensiilor toată lumea ”va sta slugă” în fața lor. Acesta a subliniat apoi că oamenii ”nu mai pot fi manipulați de către baronii locali”.

”Am crezut atunci că dacă dăm niște bani pentru mărirea pensiilor și a salariilor, toată lumea va sta slugă în fața noastră. Nu este așa! Însăși generațiile de pensionari nu mai sunt cele de acum 30 de ani, sunt pensionari tineri, care la Revoluție aveau 30-35 de ani.

Imaginează-ți surpriza! Primar PSD: „Am crezut că dacă mărim pensii și salarii, lumea va sta slugă în fața noastră. Nu este așa! Însăși generațiile de pensionari nu...” 1

Nu mai pot fi manipulați de către baronii locali îndeosebi din zonele mai defavorizate, mai sărace”, a spus Sabin Bociu, citat de hotnews.ro.

Primarul a spus acest lucru după ce a subliniat că trecutul a arătat că acolo unde președintele are în jur o echipă de oameni ”fără de coloană”, ”Yes, man”, care ”urmăresc doar interesele lor, nu ale partidului, fac să se întâmple dezastrul care s-a întâmplat recent cu formațiunea noastră politică”.