(Last Updated On: February 21, 2020)

Suporterii lui Rangers sunt extrem de încântați de Ianis Hagi. Forma excelentă a internaționalului român i-a făcut pe suporterii albaștri să ceară clubului transferul definitiv.

Pe rețelele de socializare, suporterii lui Rangers s-au întrecut în mesaje de dragoste. „Ianis Hagi, ești lumea mea” sau „Te măriți cu mine?” ori „Sunt cel mai înfocat fan al tău. Te voi urma până când și tu mă vei iubi, Ianis!”. Dar cel mai frumos a fost al lui Ben McD: „Sunt gata să înfrunt totul pentru Ianis Hagi. Să se transfere definitiv și apoi să-mi rupă sufletul un an mai târziu după ce va pleca mai departe. M-am îndrăgostit de băiatul ăsta!”, scrie gsp.ro.

Ianis Hagi i-a cucerit pe fanii lui Rangers „Va fi Hagi jr. primul român care cucerește Balonul de Aur?” 1

Fanii scoțieni îl văd deja semnând contractul care să-l ia de la Genk și să-l țină de tot la Glasgow. „Ianis Hagi merită fiecare penny nenorocit din cele cinci milioane de lire. E a naibii dinamită!”. Concluzia: „Am fi proști să nu plătim ca să-l cumpărăm. Valorează mult peste cinci milioane”.

În extaz, unii simt că „ar putea depăși moștenirea tatălui”. Alții afirmă că „e chiar mai bun decât părintele său”. Și au apărut deja primele pariuri: „Pune o inimă dacă tu crezi că Ianis Hagi va deveni primul român care va cuceri Balonul de Aur”.

3 goluri și un assist are Ianis Hagi în 5 meciuri ca titular la Glasgow Rangers

Vezi video aici:

Ianis Hagi vs. Braga
85% pase corecte
63 de atingeri
27 de pase reușite
16 dueluri
2 intercepții
2 tacklinguri
2 șanse create
2 șuturi
2 goluri