(Last Updated On: February 26, 2020)

Panica coronavirusului a cuprins România, iar în București au început să apară imagini cu persoane care poartă măști militare.

Doi tineri au fost fotografiaţi în Bucureşti cu măşti ca în filmele cu atacuri chimice, în staţiile STB şi în mijloacele de transport în comun, transmite observator.tv.

(Foto) Isteria coronavirus. Tineri mascaţi ca în filmele cu atacuri chimice pe străzile din București 1 (Foto) Isteria coronavirus. Tineri mascaţi ca în filmele cu atacuri chimice pe străzile din București 2 (Foto) Isteria coronavirus. Tineri mascaţi ca în filmele cu atacuri chimice pe străzile din București 3

În ţară e criză de măşti de unică folosinţă, iar acolo unde se mai găsesc se vând la preţuri foarte mari. Sunt, astfel, oameni ingenioşi care, de frica coronavirusului, au ales să se protejeze cu măşti militare.

26 de persoane se află în carantină, iar 2.077 de persoane sunt monitorizate la domiciliu, în România, sub suspiciunea de coronavirus. Totodată, sunt în analiză la Institutul Matei Balș 32 de probe prelevate de la persoane care provin din zonele vizitate de cetățeanul italian depistat pozitiv de autoritățile italiene.

Oana Pellea: „Eu zic sa fim precauti cu coronavirusul asta…Ma gandesc sa joc maine asa. Cred ca e o idee foarta buna. Voi vorbi cu departamentul tehnic sa mi puna si niste beculete inauntrul pungii sa fiu mai in lumina. Mircea Rusu…a ales varianta bidon (foto2) .
(Foto) Isteria coronavirus. Tineri mascaţi ca în filmele cu atacuri chimice pe străzile din București 4

(Foto) Isteria coronavirus. Tineri mascaţi ca în filmele cu atacuri chimice pe străzile din București 5

Maine la ora 20 Frumos e in septembrie la Venetia TNB ILCaragiale. SOLD OUT”