(Foto) Daniel Buzdugan: „E greu în ziua de azi să faci diferența între OTRAVĂ și Remediu. Mierea de albine este foarte ușor de falsificat! Având 2 copii mici nu-mi este deloc indiferent ce miere le dau să consume, mai ales că…”

Specialiștii în nutriție trag un semnal de alarmă cu privire la produsele ecologice sau la cele care conțin eticheta inscripționată cu Bio. Cu toate că ar trebui să fie cele mai sănătoase produse, lucrurile nu stau chiar așa. Medicii au dezvăluit ce conțin, de fapt, aceste alimente considerate atât de sănătoase.

De asemenea, nutriționiștii recomandă ca de fiecare dată când alegem un produs, fie el Bio sau convențional, să citim cu atenția eticheta, și să alegem acele alimente care conțin cei mai puțini aditivi, informează capital.ro.

Daniel Buzdugan a scris pe Facebook: „E greu în ziua de azi să faci diferența între OTRAVĂ și Remediu.
Mierea de albine este foarte ușor de falsificat!

(Foto) Daniel Buzdugan: „E greu în ziua de azi să faci diferența între OTRAVĂ și Remediu. Mierea de albine este foarte ușor de falsificat! Având 2 copii mici nu-mi este deloc indiferent ce miere le dau să consume, mai ales că...” 1 (Foto) Daniel Buzdugan: „E greu în ziua de azi să faci diferența între OTRAVĂ și Remediu. Mierea de albine este foarte ușor de falsificat! Având 2 copii mici nu-mi este deloc indiferent ce miere le dau să consume, mai ales că...” 2

DOAR analizele de laborator pot face diferența între un produs real, sănătos, fără antibiotice, fără zahăr și unul fake.

Având 2 copii mici nu-mi este deloc indiferent ce miere le dau să consume, mai ales că MIEREA CONTRAFĂCUTĂ NE POATE ÎMBOLNĂVI!

Eu am descoperit o sursă SIGURĂ- FERMA APICOLĂ MARINEAC-jud. BOTOȘANI, care a cucerit piețele BIO din Anglia, Germania și Japonia.

Apicultorul Iustin MARINRAC este cunoscut pentru un produs unic în Ro: mierea în 3 culori.
Toate produsele au analize făcute la INSTITUTUL DE BIORESURSE ALIMENTARE.

În curând FERMA APICOLĂ MARINEAC va avea propriul magazin BIO la LONDRA.
Azi va recomand API IMUNOSTIMULATORUL bun și pentru copii de peste 2 ani. Sistemul imunitar este cheia luptei împotriva oricărei probleme a organismului.

(Foto) Daniel Buzdugan: „E greu în ziua de azi să faci diferența între OTRAVĂ și Remediu. Mierea de albine este foarte ușor de falsificat! Având 2 copii mici nu-mi este deloc indiferent ce miere le dau să consume, mai ales că...” 3 (Foto) Daniel Buzdugan: „E greu în ziua de azi să faci diferența între OTRAVĂ și Remediu. Mierea de albine este foarte ușor de falsificat! Având 2 copii mici nu-mi este deloc indiferent ce miere le dau să consume, mai ales că...” 4

Acest produs este bun pt
-glanda tiroida
-colon și intestin subțire
-vezica biliară
-creșterea forței vitale
-sistemul nervos
-regenerarea ficatului

Căutați pe Facebook FERMA APICOLĂ MARINEAC sau pe IUSTIN MARINEAC. Vă doresc multă sănătate!”