Foto Accident. Update. BMW rupt de un Range Rover, Şoferiţa de 19 ani aruncată din maşină 10 metri

Jurnaliștii de la Observator Tv au publicat noi imagini de la accidentul dramatic de pe DN 1 unde un BMW a fost rupt în două de un Range Rover.

Şoferiţa de 19 ani prin BMW-ul căreia a trecut un Range Rover şi l-a rupt în două a fost aruncată din maşină 10 metri. Accidentul a avut loc marţi la prânz pe DN1, la Corbeanca.

Foto Accident. Update. BMW rupt de un Range Rover, Şoferiţa de 19 ani aruncată din maşină 10 metri 1 Foto Accident. Update. BMW rupt de un Range Rover, Şoferiţa de 19 ani aruncată din maşină 10 metri 2

O şoferiţă de 19 ani a făcut o manevră greşită şi a ieşit în calea unui Range Rover condus de o femeie de 52 de ani. Pur şi simplu SUV-ul a trecut prin autoturismul tinerei de 19 ani şi l-a rupt în două, partea din spate ajungând înt-ro curte.

Fata de 19 ani a fost aruncată din maşină pe trotuar, la distanţă de 10 metri de locul unde s-a oprit jumătatea din faţă a BMW-ului. Imaginile de la locul nenorocirii sunt impresionante.

Foto Accident. Update. BMW rupt de un Range Rover, Şoferiţa de 19 ani aruncată din maşină 10 metri 3 Foto Accident. Update. BMW rupt de un Range Rover, Şoferiţa de 19 ani aruncată din maşină 10 metri 4 Foto Accident. Update. BMW rupt de un Range Rover, Şoferiţa de 19 ani aruncată din maşină 10 metri 5 Foto Accident. Update. BMW rupt de un Range Rover, Şoferiţa de 19 ani aruncată din maşină 10 metri 6

Şoferiţa vinovată a fost preluată de medici de pe trotuar semiconştientă, a fost intubată şi dusă la spital, în vreme ce şoferiţa de 52 de ani a refuzat îngrijirile medicale.