(Last Updated On: February 12, 2020)

Jurnaliștii de la Observator Tv au publicat noi imagini de la accidentul dramatic de pe DN 1 unde un BMW a fost rupt în două de un Range Rover.

Şoferiţa de 19 ani prin BMW-ul căreia a trecut un Range Rover şi l-a rupt în două a fost aruncată din maşină 10 metri. Accidentul a avut loc marţi la prânz pe DN1, la Corbeanca.

Foto Accident. Update. BMW rupt de un Range Rover, Şoferiţa de 19 ani aruncată din maşină 10 metri 1 Foto Accident. Update. BMW rupt de un Range Rover, Şoferiţa de 19 ani aruncată din maşină 10 metri 2

O şoferiţă de 19 ani a făcut o manevră greşită şi a ieşit în calea unui Range Rover condus de o femeie de 52 de ani. Pur şi simplu SUV-ul a trecut prin autoturismul tinerei de 19 ani şi l-a rupt în două, partea din spate ajungând înt-ro curte.

Fata de 19 ani a fost aruncată din maşină pe trotuar, la distanţă de 10 metri de locul unde s-a oprit jumătatea din faţă a BMW-ului. Imaginile de la locul nenorocirii sunt impresionante.

Foto Accident. Update. BMW rupt de un Range Rover, Şoferiţa de 19 ani aruncată din maşină 10 metri 3 Foto Accident. Update. BMW rupt de un Range Rover, Şoferiţa de 19 ani aruncată din maşină 10 metri 4 Foto Accident. Update. BMW rupt de un Range Rover, Şoferiţa de 19 ani aruncată din maşină 10 metri 5 Foto Accident. Update. BMW rupt de un Range Rover, Şoferiţa de 19 ani aruncată din maşină 10 metri 6

Şoferiţa vinovată a fost preluată de medici de pe trotuar semiconştientă, a fost intubată şi dusă la spital, în vreme ce şoferiţa de 52 de ani a refuzat îngrijirile medicale.