(Last Updated On: February 12, 2020)

Vahid Hambo, 25 de ani, fost jucător la Astra Giurgiu, club pentru care a evoluat în 2019, din februarie până în iunie, a vorbit despre experiența din România.

”În România trebuie să ai mașină de lux și haine de firmă, dar nu contează ce mănânci. Unul dintre colegi (n.a. – Denis Alibec) venea cu un bolid McLaren la antrenament, o mașină în valoare de 200.000 de euro.

Fotbalist finlandez: „În România trebuie să ai mașină de lux și haine de firmă, dar nu contează ce mănânci. Unul dintre colegi (n.a. - Denis Alibec) venea cu un bolid McLaren la antrenament, o mașină în valoare de 200.000 de euro. Dar tot el recunoștea în ziare că îi cere mamei sale bani de benzină” 1

Dar tot el recunoștea în ziare că îi cere mamei sale bani de benzină”, a povestit fotbalistul finlandez, citat de digisport.ro.

Hambo a criticat dur nu doar comportamentul colegilor săi, ci și condițiile groaznice din România.

”Am ajuns și am întrebat unde să mă antrenez, pe teren sau în sala de forţă, dar mi s-a spus că afară. Dar am ieşit pe un câmp, în afara stadionului, unde am alergat prin noroi, printre vaci. Și asta a durat câteva câteva zile.

Stadionul de la Astra era catastrofal. Dușurile erau, de fapt, niște ţevi care împroşcau apă în toate direcţiile. Erau cabluri atârnate pe toţi pereţii. Lămpile stăteau să cadă, dar jucătorii aveau salarii mari şi tricouri de sute de euro. Erau păianjeni peste tot, iar gândacii nici nu se mai agitau pe pereţi”, a mai spus finlandezul.