Dr. Cristina Obreja: „Romanii au găsit antidotul pentru virus: conserve și făina!🤪😀 🤦‍♀️ Când ești răcit, acestea sunt exact alimentele de care e indicat sa te ferești: lactate, conserve, făinoase, patiserii, zahar! 👉🍏Pe perioadele in care organismul are nevoie de …”

(Last Updated On: February 27, 2020)

Medicul Cristina Obreja atrage atenția celor care și-au făcut rezerve că nu este indicat să consume lactate, conserve, făinoase, patiserii, zahar atunci când ești bolnav.

Dr. Cristina Obreja:Romanii au găsit antidotul pentru virus: conserve și făina!🤪😀 🤦‍♀️
Când ești răcit, acestea sunt exact alimentele de care e indicat sa te ferești: lactate, conserve, făinoase, patiserii, zahar!

👉🍏Pe perioadele in care organismul are nevoie de sprijin pentru a lupta împotriva bolii, este recomandat sa ne hrănim cât mai curat, cu alimente cât mai bogate in nutrienții necesari proceselor interne: fructe și legume proaspete, salate, supe calde și usoare, ceaiuri de plante.

🧄🌶🧅Gustul picant este încălzitor și ajuta corpul sa își revină, de aceea o supa fierbinte și picantă e un remediu bun. La fel și ceapa, usturoiul, ardeiul iute, piperul și preferatul meu, ghimbirul (chinezesc🤣🤣).

🥘De asemenea, prea multă mâncare nu ajuta corpul, din contra, îl obliga sa muncească mai mult pentru a digera, astfel încât nu mai poate susține eficient procesele imunitare! Digestia consuma 60% din energia corpului!

🍹In imagine va prezint in premiera berea mea de ghimbir, făcută in casa, fără alcool, desigur, piscatoare la limba și energizantă, numai buna pentru perioada aceasta!

Dr. Cristina Obreja: „Romanii au găsit antidotul pentru virus: conserve și făina!🤪😀 🤦‍♀️ Când ești răcit, acestea sunt exact alimentele de care e indicat sa te ferești: lactate, conserve, făinoase, patiserii, zahar!  👉🍏Pe perioadele in care organismul are nevoie de ...” 1

🍋Rețeta berii de ghimbir, pe scurt: 2l apa, 2-3 cm de rădăcina de ghimbir proaspăta, rasa, 100 g miere, sucul de la o lamaie. (Rețeta inspirata de Ligia Pop).
Se lasa amestecul la fermentat câteva zile, pana când devine acidulat, apoi se strecoară și se consuma( iar restul se păstrează la frigider).

Mult zâmbet și optimism va doresc! 🍋🍋🍋