(Last Updated On: February 16, 2020)

Dan Barna, liderul USR, i-a atacat din nou pe cei de la PNL, spunând că cele mai multe promisiuni făcute de liberali partidului său s-au dărâmat de-a lungul timpului.

Declarația lui Dan Barna vine după ce Claudiu Năsui, președintele USR București, a acuzat PNL și PSD de blat pe votarea bugetului capitalei: ”SCANDALOS! USL trăiește!

Dan Barna, un nou atac la PNL pe care-l acuză de blat cu PSD:„Presupun că europarlamentarul Bogdan a rămas cu niște replici programate ...“liberalii” care votează PUZ-uri cot la cot cu PSD prin consiliile locale...” 1

Doi consilieri PNL au votat bugetul propus de Gabriela Firea! Cei doi au votat și PUZ-ul coordonator al Sectorului 6, document care ridică mari semne de întrebare cu privire la bunele intenții atât ale celor care l-au întocmit cât și ale decidenților care l-au supus la vot”, arată USR București, organizație condusă de Claudiu Năsui, pe pagina de Facebook, preluat de g4media.ro.

Dan Barna: „Rareș Bogdan fabulează voios într-un interviu de pe Hotnews povestind o întâmplare inexistentă în care folosește numele meu.
Presupun că europarlamentarul Bogdan a rămas cu niște replici programate și neprestate în campania pentru prezidențiale și, de nevoie, le livrează acum. Ne-am întâlnit săptămâna trecută într-un lift plin, unde ne-am salutat colegial. Atât.

Tot restul scenariului este o invenție pură.

Probabil e și ăsta un fel de a evita să vorbești despre modalitatea scandaloasă de legiferare prin zeci de ordonanțe confuze sau de-a dreptul ilegale, adoptate noaptea în Guvern. Sau despre “liberalii” care votează PUZ-uri cot la cot cu PSD prin consiliile locale.

Cât despre cum să vorbești cu o doamnă care operează lifturi, ăsta e un subiect pe care, domnule Rareș Bogdan, trebuie să îl abordați cu doamna Violeta Alexandru.
Știți bine de ce”.

Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, a intrat în direct și a declarat că nu știe cum va reuși să convingă de faptul că nu există niciun blat între liberi și PSD:

”Nu știu cum voi reuși să conving că nu există niciun fel de blat între PNL și PSD. Același interes (referitor la anticipate, n.red.) există, într-adevăr. Eu cred că România are nevoie de anticipate, cu analiză foarte corectă asupra ordonanțelor asumate de noi. Este imperios necesar să ajungem la alegeri anticipate. Ne-ar fi plăcut să avem și două tururi de scrutin, dar urmăriți ce face doamna Weber. Era pregătită să atace această ordonanță și ne-ar fi blocat. Astăzi, România nu poate continua așa. Am guvernat trei luni de zile și am făcut lucruri extraordinare”, a declarat Rareș Bogdan, sâmbătă după-amiază, la Digi24.