Cristian Paun: „În câteva săptămâni vine Paștele cu exodul celor din Italia, Germania, Spania sau Franța. Cu zeci de mii de români ce vor intra prin granița de vest ca la o invazie. Sute de mașini în vamă. Mii de români ce vin acasă prin aeroporturi. Nu ai cum să îi oprești sau controla la vamă. Exclus carantina. Arunci vom da cu ochii de adevărata problemă! De noi toți depinde să …”

Ce se va întâmpla de Paști când mii de români din Italia, Franța și Germania vor veni să sărbătorească în țară?

Cristian Paun: „Râdem, glumim dar problema cea mai mare nu o vom avea de la penuria de mălai sau apă plată la PET. Vine vara și apar roșile și telemeaua. Ne descurcăm noi.

Cristian Paun: „În câteva săptămâni vine Paștele cu exodul celor din Italia, Germania, Spania sau Franța. Cu zeci de mii de români ce vor intra prin granița de vest ca la o invazie. Sute de mașini în vamă. Mii de români ce vin acasă prin aeroporturi. Nu ai cum să îi oprești sau controla la vamă. Exclus carantina. Arunci vom da cu ochii de adevărata problemă! De noi toți depinde să ...” 1

În câteva săptămâni vine Paștele cu exodul celor din Italia, Germania, Spania sau Franța. Cu zeci de mii de români ce vor intra prin granița de vest ca la o invazie. Sute de mașini în vamă. Mii de români ce vin acasă prin aeroporturi. Nu ai cum să îi oprești sau controla la vamă. Exclus carantina.

Arunci vom da cu ochii de adevărata problemă!

De noi toți depinde să ieșim cu bine din asta. Mai sunt câteva săptămâni”.

Cătălin Teniţă: „Apropo de corona virus si de asaltul magazinelor.
O abordare mult mai eficienta decat stocarea de malai si orez ar fi ca maine parintii sa mearga la scoala/gradinita copiilor si sa se asigure ca apa curge la toalete (calda si rece), ca exista sapun, prosoape de unica folosinta sau macar hartie igienica, dezinfectant. Si daca nu exista, sa le cumpere ei ca nu costa mai mult de 10-15 lei/persoana. Ca ce nu a facut statul in 30 de ani, nu o sa faca in urmatoarele 3 saptamani.

Si sa se asigure ca toti invatatorii si profesorii, mai ales la gradinite, primar si gimnaziu, ii pun pe copii sa se spele pe maini si ii invata zi de zi despre acele masuri minimale de igiena pana le intra in rutina.

Dar noi, in tara cu o mie de scoli fara bude si restul cu toalete de puscarie, facem provizii de fasole boabe pentru ca asta va limita efectele unei epidemii”.