(Last Updated On: February 23, 2020)

Ce se va întâmpla dacă români din zonele din Italia afectate de coronavirus, inconștienți, vor veni în țară fără să anunțe pentru a putea fi puși în caratina minimă de 14 14 zile?

Doru Oprea: „Fac pariu ca o parte dintre romanii din Lombardia si Veneto unde sunt deja 70 de cazuri de coronavirus si doua decese sunt deja in drum spre România. Cu toate ca au fost avertizați sa stea izolați eu sunt convins ca multi s-au urcat deja in mașini si vin spre România.

Coronavirus Italia. Doru Oprea: „Fac pariu ca o parte dintre românii din Lombardia si Veneto unde sunt deja 70 de cazuri de coronavirus si doua decese sunt deja in drum spre România. Cu toate ca au fost avertizați sa stea izolați eu sunt convins ca multi s-au urcat deja in mașini si vin spre România. In câteva săptămâni e posibil sa avem ...” 1

In câteva săptămâni e posibil sa avem deja focare in România. Ieșirile din orașele din Italia nu sunt blocate de politie iar la intrarea in România prin vama Nădlac si Borș sunt convins ca oamenii nu sunt testați de febra si nici nu sunt luați la întrebări de unde vin si pe unde au călătorit.

Arafat ne zice exact ce spunea si la Colectiv: Suntem pregătiți sa facem fata oricărui pericol!”

Raed Arafat, citat de A3: “În primul rând, cred că din zona afectată sau unde autoritățile au făcut anumite recomandări, toată lumea trebuie să respecte aceste recomandări și să le aplice pe partea de igienă, de rămas acasă, să nu participe la evenimente publice, să nu se expună.

Dacă cineva călătorește din această zonă, atunci va trebui să anunțe Ambasada României, ca să știm că acea persoană vine în țară. Și la aeroport trebuie să spună că vin din zona respectivă”.