(Last Updated On: February 18, 2020)

Liviu Dragnea și-a pierdut răbdarea în sala de judecată. Astăzi se judecă a patra cerere de eliberare.

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a afirmat, în sala de judecată, că cererea sa este amânată din variate motive și că va ajunge să își termine mandatul de executare până la avea o decizie.

Ce supărat. Liviu Dragnea, ieșire nervoasă în sala de judecată: 'Când ajunge să se judece această cerere îmi termin mandatul de executare' 1

„Când ajunge să se judece această cerere îmi termin mandatul. După o cerere de abţinere aprobată, o cerere de recuzare respinsă, Tribunalul putea trimite la altă instanţă dosarul”, a afirmat Liviu Dragnea, marți, în sala de judecată, conform Mediafax, preluat de stiripesurse.ro.

Avocații lui Liviu Dragnea s-au contrat cu procurorul în sașa de ședință de la Tribunalul București. Totul, după ce judecătoarea a spus că Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie ar trebui să judece această solicitare venită din partea fostului lider PSD, având în vedere că o solicitare similară a fost deja discutată de Curtea Supremă.

Avocaţii fostului lider social-democrat au susţinut că cererea de a trimite dosarul la Curtea Supremă nu poate fi admisă, având în vedere că face referire exclusiv la starea de arest a fostului preşedinte PSD.

Apărătorii lui Dragnea au mai susținut că cererea trebuie judecată la Tribunalul Bucureşti pentru că aceasta e instanţa care a emis mandatul de arestare pe numele său.

E a patra cerere de eliberare formulată de apărătorii fostului şef al PSD.