Ce Carantină Coronavirus?!  Anton: „M-am intors din Milano (Lombardia), cu avionul. Ne așteptau, într-un hol, într-o ambuscada, zeci de polițiști si doi doctori, însoțiți de cea mai puternică arma a statului roman: FORMULARUL. Toți coronavirusii pe care-i purtam cu noi au făcut cale întoarsă in fata acestei neașteptate amenințări. Prin întrebări meșteșugite (Ați tușit in ultimele zile? Ați stat de vorba cu cineva bolnav de coronavirus? Aveți febra?), statul roman lupta decis sa îndepărteze pericolul virusului chinezesc. Asta a fost toata carantina. Un formular de completat, la coborarea din avion. Bineinteles, fara …”

Ministerul Sănătății a anunțat carantină de 14 zile pentru românii care vin din Italia, din zonele afectate de coronavirus. Carantina s-a transformat în completarea de formulare.

Zeci de români din regiunea Lombardia, unde este carantină din cauza noului coronavirus, au ajuns duminică pe Aeroportul Henri Coandă. Deşi oficialii de la sănătate au anunţat măsuri stricte de control şi carantină pentru pasagerii care vin din zona din Italia cu focare de coronavirus, în aeroport oamenii spun că nu au trecut prin nicio verificare, informează TVR.

Ce Carantină Coronavirus?!  Anton: „M-am intors din Milano (Lombardia), cu avionul. Ne așteptau, într-un hol, într-o ambuscada, zeci de polițiști si doi doctori, însoțiți de cea mai puternică arma a statului roman: FORMULARUL.  Toți coronavirusii pe care-i purtam cu noi au făcut cale întoarsă in fata acestei neașteptate amenințări. Prin întrebări meșteșugite (Ați tușit in ultimele zile? Ați stat de vorba cu cineva bolnav de coronavirus? Aveți febra?), statul roman lupta decis sa îndepărteze pericolul virusului chinezesc. Asta a fost toata carantina. Un formular de completat, la coborarea din avion. Bineinteles, fara ...” 1

Anton Cupcea: „M-am intors din Milano (Lombardia), cu avionul. Ne așteptau, într-un hol, într-o ambuscada, zeci de polițiști si doi doctori, însoțiți de cea mai puternică arma a statului roman: FORMULARUL.

Toți coronavirusii pe care-i purtam cu noi au făcut cale întoarsă in fata acestei neașteptate amenințări. Prin întrebări meșteșugite (Ați tușit in ultimele zile? Ați stat de vorba cu cineva bolnav de coronavirus? Aveți febra?), statul roman lupta decis sa îndepărteze pericolul virusului chinezesc. Asta a fost toata carantina. Un formular de completat, la coborarea din avion. Bineinteles, fara pixuri (circulau din mana in mana, ironic), si fara suficiente foi printate, ca traim in Romania, unde naiba se crede virusul asta??? Si tot ca in Romania, acel formular nu a fost predat medicilor, ci functionarilor de la Pasapoarte, probabil ei aveau stampila cu “bolnav/sanatos”…

Pana sa asteptam masurile luate de statul roman, pana sa incercam metoda cu zeama de varza si mujdei de usturoi a Oliviei Steer, singura noastra sansa reala este mult hulitul stafilococ din spitale, care o sa-i rupa capul bietului coronavirus, de-o sa fuga rupand pamantul inapoi in China (partea buna e ca o sa treaca prin Rusia).”