Blat PNL-PSD? Sebastian Zachmann: „O, blat pufos. Azi s-a confirmat ce am scris luni, că Orban s-a înțeles cu Ciolacu pentru anticipate. Luni, Orban a spus că e o minciună gogonată. Azi, când l-am pus în fața blatului împlinit, a răspuns că …”

Jurnalistul Sebastian Zachmann este primul care a dezvăluit un blat între PNL-PSD prin care să nuse desfășoare alegeri în două turui și președinții de Consiliu Județean să fie aleși ca până acum.

Sebastian Zachmann: „O, blat pufos. Azi s-a confirmat ce am scris luni, că Orban s-a înțeles cu Ciolacu pentru anticipate. Luni, Orban a spus că e o minciună gogonată.

Blat PNL-PSD? Sebastian Zachmann: „O, blat pufos. Azi s-a confirmat ce am scris luni, că Orban s-a înțeles cu Ciolacu pentru anticipate. Luni, Orban a spus că e o minciună gogonată.  Azi, când l-am pus în fața blatului împlinit, a răspuns că ...” 1

Azi, când l-am pus în fața blatului împlinit, a răspuns că ”nu intră în polemică cu un jurnalist individual care se dă guru în ultima perioadă”. Îl anunț că nu sunt jurnalist individual, că scriu, așa cum bine știe, la Adevărul, ziar care a publicat informația pe prima pagină, dovadă că are încredere în mine.

Cât despre guru, mâine o să povestesc culisele înțelegerii PNL-PSD, două partide care se raportează la fel de arogant când sunt prinse cu minciuna, nu că ar fi vreo surpriză”.

 

Sebastian Lazaroiu: „Până acum, liberalii au jucat bine, Ciolacu și-a făcut treaba (deși era s-o dea în bară pe ultima sută 🙂 ), USR-PLUS e iar à contre-pied. Cei mai afectați vor fi primarii PSD (în special cei din urban) obligați să strângă voturi și să-și bage în Parlament elita partidului, cu prețul ratării viitoarelor mandate.

Nu trebuie să vă pară rău după votul in două tururi. Îl “rezolva” oricum Dorneanu la CCR. Și, oricum, până la votul in două tururi, USR și PLUS nu s-au înțeles nici măcar pe candidații la primării. Era bună fuziunea după europarlamentare, dar bine c-o fac “după locale”, cum declarau liderii, măcar vor fi pregătiți pentru parlamentare. Alea din 2024 🙂 Domnu’ Barna, un partid condus prin referendumuri este un partid fără leadership”.