Blat PNL-PSD? Andrei Caramitru: „Urât blat. Urât. Dar nu uitați inteligenților – majoritatea romanilor vor o schimbare fundamentala. Nu va mai vor tot pe voi iar și iar și iar. Poate va iese schema in 2020.  Dar in 2024, când Iohannis …”

Cei de la USR îi acuză pe cei de la PNL și PSD că au făcut un blat pentru a nu se face alegeri locale în două tururi. Cei mai afectați ar fi fost cei de la PSD.

Andrei Caramitru:Urât blat. Urât. Dar nu uitați inteligenților – majoritatea romanilor vor o schimbare fundamentala. Nu va mai vor tot pe voi iar și iar și iar. Poate va iese schema in 2020.

Dar in 2024, când Iohannis iese din mandat, cine va mai aduce voturi? Ce va faceți ca demografic dispar încă 1 milion de pensionari (inlocuiti de tineri), 1 milion de săteni care o sa plece la orașe sau in diaspora? Cine mama naibii va mai Votează atunci?

Noi avem timp. Avem o viața in față. Voi nu”.

Claudiu Nasui: „Simulacrul de moțiune de cenzură a trecut.
Ce înseamnă asta pentru români? Mai puțină democrație în alegerile locale, mai multă risipă de bani publici și încă o dovadă că politica este plină de oameni duplicitari și interesați doar de ei înșiși.

Până când vom auzi: „noi am încercat, nu s-a putut”?

Blat PNL-PSD? Andrei Caramitru: „Urât blat. Urât. Dar nu uitați inteligenților - majoritatea romanilor vor o schimbare fundamentala. Nu va mai vor tot pe voi iar și iar și iar. Poate va iese schema in 2020.  Dar in 2024, când Iohannis ...” 1

Sebastian Lazaroiu: „Până acum, liberalii au jucat bine, Ciolacu și-a făcut treaba (deși era s-o dea în bară pe ultima sută 🙂 ), USR-PLUS e iar à contre-pied. Cei mai afectați vor fi primarii PSD (în special cei din urban) obligați să strângă voturi și să-și bage în Parlament elita partidului, cu prețul ratării viitoarelor mandate.

Nu trebuie să vă pară rău după votul in două tururi. Îl “rezolva” oricum Dorneanu la CCR. Și, oricum, până la votul in două tururi, USR și PLUS nu s-au înțeles nici măcar pe candidații la primării. Era bună fuziunea după europarlamentare, dar bine c-o fac “după locale”, cum declarau liderii, măcar vor fi pregătiți pentru parlamentare. Alea din 2024 🙂 Domnu’ Barna, un partid condus prin referendumuri este un partid fără leadership”.