Angajații firmei de la care a închiriat mașină italianul bolnav de coronavirus au intrat în carantină. Tot acolo va ajunge, miercuri, şi un medic din Rimini, zonă de unde provine şi italianul bolnav

Autoritățile încearcă să găsească persoanele care au intrat în contact cu italianul care a fost pe la Craiova și descoperit apoi cu coronavirus. Și firmele au început să ia măsuri urgente.

Angajații firmei din Craiova de la care a închiriat mașină italianul bolnav de coronavirus sunt în carantină într-un spațiu special. De asemenea, un medic din Rimini aflat la Craiova, care a avut contacte cu italianul bolnav, a informat autoritățile și va ajunge și el în carantină, conform Mediafax, preluat de stiripesurse.ro.

Angajații firmei de la care a închiriat mașină italianul bolnav de coronavirus au intrat în carantină. Tot acolo va ajunge, miercuri, şi un medic din Rimini, zonă de unde provine şi italianul bolnav 1

Reprezentanții DSP Dolj au declarat, pentru sursa citată, că 2 angajaţi ai firmei din Craiova care au intrat în contact direct cu italianul infectat cu coronavirus au fost duşi într-un spațiu special amenajat din oraș, în carantină.

Tot acolo va ajunge, miercuri, şi un medic din Rimini, zonă de unde provine şi italianul bolnav.

Surse medicale spun că medicul din Rimini aflat la Craiova a avut contacte cu italianul bolnav și a anunțat autoritățile despre acest lucru.

189 de persoane care au ajuns în judeţul Dolj, din zone de risc din Italia, în ultimele zile, sunt izolate acasă. De asemenea, 5 persoane sunt în carantină într-un spaţiu din Craiova, unde vor ajunge și 44 de pasageri care au călătorit în avion alături de italianul infectat pe drumul Bologna –Craiova şi retur.