Andreea Berecleanu: „A apărut primul caz de coronavirus in România. Nu e nimic de gluma, doar ca pe mine m-a prins situația asta fără provizii alimentare. Ma refer la conserve de …”

România are un pacient depistat cu coronavirus. Un prim caz de coronavirus a fost confirmat în România, conform reporterului RRA, Adriana Turea care a citat surse din Ministerul Sănătăţii.

Andreea Berecleanu: „A apărut primul caz de coronavirus in România. Nu e nimic de gluma, doar ca pe mine m-a prins situația asta fără provizii alimentare. Nu duc lipsa de medicamente, dar nu am luat alte produse fata de ce țin de obicei ca rezerve in casa.
Andreea Berecleanu: „A apărut primul caz de coronavirus in România. Nu e nimic de gluma, doar ca pe mine m-a prins situația asta fără provizii alimentare. Ma refer la conserve de ...” 1

Ma refer la conserve de peste, câteva cutii de paste, una de orez si cam atât. Voi, cum ați acționat? Ați dat iama in supermarketuri sau nu?”

Testele de laborator au ieşit pozitive în cazul unui bărbat din Judeţul Gorj care a intrat în contact cu italianul diagnosticat cu coronavirus care a vizitat recent România.

Bărbatul este în carantină şi urmează să fie internat la Bucureşti, la Institutul de Boli Infecţioase Matei Balş.

O conferinţă de presă a ministrului Sănătăţii şi a secretarului de stat în MInisterul de Interne este în desfăşurare la această oră.

Pentru noi informaţii ascultaţi în buletinul de ştiri de la ora 0.oo.