(Last Updated On: February 24, 2020)

Adelina Pestrițu se află în Italia, în plin focar de coronavirus. Vedeta este prezentă la Săptămâna Modei de la Milano, iar la întoarcerea în România va trebui să intre 14 zile în carantină.

Venită la Săptămâna Modei de la Milano, Adelina a purtat aproape în permanență mască de protecție, iar felul în care au evoluat lucrurile ulterior dovedește cât de gravă este situația.

Adelina Pestrițu se află în Italia, în plin focar de coronavirus. „Ne este și nouă teamă...E destul de ciudată atmosfera aici, mai ales că au fost confirmate multe cazuri și au fost și morți, din păcate...” 1

„E destul de ciudată atmosfera aici, mai ales că au fost confirmate multe cazuri și au fost și morți, din păcate. Tocmai de aceea ne este și nouă teamă”, a mărturisit Adelina Pestrițu într-un mesaj video pe contul ei de socializare. „Sunt la hotel, am ieșit doar să mâncăm, pentru că vrem să ne ferim de tot ce s-ar putea întâmpla rău”, a mai spus bruneta, citată de libertatea.ro.

Până ieri-seară, bilanțul autorităților italiene era unul destul de sumbru: trei morți, 157 de cazuri de infecții confirmate în total, în timp ce 26 de oameni se află în stare gravă sau critică. În acest moment, Italia este a treia cea mai afectată țară din lume, după China și Coreea de Sud.