Coronavirus. Un român din Germania, care a îngrijit o familie infectată, s-a întors în țară și prezintă simptomele infecției! A fost internat de urgență

Un asistent medical român din Germania prezintă simptome de coronavirus. El a îngrijit o familie infectată cu coronavirus. Acum este internat într-u spital din Timișoara.

Bărbatul a activat ca asistent medical în Munchen și a îngrijit mai multe persoane infectate cu coronavirus. El a fost echipat corespunzător atunci când a intrat în contact cu bolnavii, anunță Digi 24.

Coronavirus. Un român din Germania, care a îngrijit o familie infectată, s-a întors în țară și prezintă simptomele infecției! A fost internat de urgență 1

Bărbatul a venit pe 7 februarie, în Reșița, la părinți lui, a vizitat-o și pe sora lui la Gărâna și a mers la schi la Semenic, în Caraș-Severin.

Asistentul medical a început să aibă recent febră și alte simptome specifice infecției cu coronavirus.
Dacă testele confirmă infecția cu coronavirus, pacinetul va fi transferat la București pentru un tratament corespunzător.

Tânătului asistent i s-au făcut analize, iar în acest moment, analizele pacientului au fost trimise la Institutul Matei Balș din Bucureşti pentru confirmar, anunță Antena 1..

Bilanţul al epidemiei de coronavirus indică faptul că 1.016 decese au fost înregistrate dintre cele peste 42.600 de cazuri confirmate în China continentală (2,4%). Î