(Last Updated On: February 22, 2020)

Andreea Bălan a avut o scurtă reacție la zvonul că va divorța de George Burcea .

Sătulă de comentarii, cântăreața a decis să pună piciorul în prag și să le explice fanilor că alegerea nu este a ei, potrivit VIVA! Andreea a lăsat să se înțeleagă că soțul ei este cel care trebuie să facă o alegere.

Reacție. Andreei Bălan, după ce toată lumea a vorbit despre divorțul ei de George Burcea. „Nu știți nimic” 1

După ce a postat o fotografie cu mesajul „încrederea în sine vine din interior, nu din laude și confirmări exterioare, vedeta a răspuns comentariilor unor fani.

„Faci o mare greșeală dacă îl pierzi pe George,nu uita când te-ai căsătorit a fost la bine și la greu împreuna…vorbiți unde e de reparat ceva nu dați cu piciorul.e trist’, este un comentariul la care Andreea Bălan a decis că este timpul să răspundă.

„Oameni buni, trageti concluzii gresite si aveti pareri eronate. Nu stiti nimic dar va dati cu parerea. Eu nu dau cu piciorul la nimic’, a fost răspunsul acesteia, potrivit Libertatea.

Cu toate că actorul a precizat că locuiește în aceeași casă cu soția lui, paparazzi de la Cancan l-au surprins pe George Burcea în ultimele două nopți în timp ce înnopta într-o altă locuință! Potrivit sursei citate, soțul Andreei Bălan a fost luat de la teatru cu mașina de către un prieten și, după ce au fost să mănânce, au mers împreună într-un apartament din Vitan, din care nu au mai ieșit până dimineață, informează Pro Tv.

Fotografiile în cauză arată, potrivit celor de la Cancan, că mariajul Andreei Bălan și al lui George Burcea nu mai este atât de stabil și că în orice moment se poate vorbi despre divorț. Și chiar despre asta vorbea și cântăreața în mesajul de la care au pornit toate speculațiile!

„Bărbaților le plac femeile puternice. Da. Dar doar ca să le cucerească. Nu-și doresc să trăiască alături de ele. Se zbat să le cucerească, doar ca să-și demonstreze lor și celor din jur valoarea. Uite, frate, ce femeie capabilă mi-am tras eu! Femeile puternice sunt o provocare pentru ei. Sunt un examen. Sunt o confirmare. Doar că, după ce își fac demonstrația de forță, abdică.

Fug. Pleacă. De ce? Pentru că femeile puternice sunt obositoare. Orice ar face ele și oricum ar face, când el se reflectă în ea, se vede mărunt, nerealizat, frustrat. Pe ea o vede ca pe o scorpie carieristă și autoritară”, a scris Andreea Bălan pe rețelele de socializare.