(Video) O soferiță de doar 19 ani a lovit 5 pietoni care ieșiseră din curtea unei biserici și care voiau să intre într-un microbuz, în orașul Mărășești, Vrancea

O șoferiță a lovit în plin 5 pietoni care ieșiseră din curtea unei biserici și care voiau să intre într-un microbuz, în orașul Mărășești, potrivit Monitorul de Vrancea.

O tânără de 19 ani, aflată la volan, a intrat, joi seara, cu mașina în cinci pietoni aflați pe trotuar, pe o stradă din orașul Mărășești, județul Vrancea. În urma impactului, pietonii au fost răniți și au fost transportați la spital.

(Video) O soferiță de doar 19 ani a lovit 5 pietoni care ieșiseră din curtea unei biserici și care voiau să intre într-un microbuz, în orașul Mărășești, Vrancea 1

Potrivit primelor informații ale polițiștilor din Vrancea, o tânără de 19 ani, în timp ce conducea o mașină pe strada Republicii din orașul Mărășești, a pierdut controlul direcției și a lovit un grup de cinci persoane. Pietonii se aflau pe trotuar și, în urma impactului, au fost duși la spital.

Tânăra a fost testată cu etilotestul, rezultatul fiind negativ, informează mediafax.ro, preluat de stiripesurse.ro.

Vezi aici Video postat de monitorul Vrancea pe youtube.com:

La ora transmiterii știrii, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea modului în care s-a produs evenimentului.