(Last Updated On: February 17, 2020)

Un român de 54 de ani a fost expulzat din Italia, după ce a fost dus la spital în stare de ebrietate de 73 de ori. Românului i-a fost interzis să se întoarcă în peninsulă timp de 5 ani.

Bărbatul a fost suprins în stare avansată de ebrietate și dus la spital de 73 de ori de către polițiștii italieni, iar 45 dintre situații au avut loc de la începutul anului. În 49 din totalul cazurilor, românul transportat constant de polițiști la camera de urgență a spitalului Pordenone, a părăsit unitatea medicală înainte de încheierea verificărilor, transmite digi24.ro.

Record. Un român a fost expulzat din Italia, după ce a ajuns beat la spital de 73 de ori 1

Bărbatul se afla în Italia din 2003, stabilindu-se inițial în provincia Torino, însă în 2014 s-a mutat în Friuli-Venezia Giulia, în provincia Pordenone. A lucrat la o firmă din Friuli, însă s-a prezentat la locul de muncă doar de câteva ori.

Biroul de Imigrări de la sediul poliției Pordenone a dispus expulzarea lui săptămâna trecută, după un nou incident în care românul a fost implicat, într-un magazin de pantofi. Poliția statală l-a escortat la aeoportul Marco Polo din Veneția, unde a fost îmbarcat într-un zbor spre România.