Noi mărturii de la clinica stomatologică unde a murit un copil de 4 ani. Bianca: „Așa arătau copiii după ce ieșeau din astfel de intervenții, leșinați în brațele părințiilor … Unde?!?! Chiar în sala unde îți așteptai rândul…. ultima dată am plecat de acolo cu un gust amar, întrebând-o pe doamna de la recepție, de ce arata copilul acela așa …mi a spus că …”

Noi mărturii au fost postate pe pagina de Facebook a clinicii din Pitești unde un copil de 4 ani a murit în urma anesteziei.

Bianca G.: „Așa arătau copiii după ce ieșeau din astfel de intervenții, leșinați în brațele părințiilor … Unde?!?! Chiar în sala unde îți așteptai rândul…. ultima dată am plecat de acolo cu un gust amar, întrebând-o pe doamna de la recepție, de ce arata copilul acela așa …mi a spus că nu a colaborat si a trebuit să îi facă analgosedare…. păcat ca este nevoie sa moara un copil să se ajungă la verificările acestor cabinete …La fel de îngrozitor a fost si pentru mine si copilul meu , care ma întreba speriat ce a pățit acel băiețel…”

Noi mărturii de la clinica stomatologică unde a murit un copil de 4 ani. Bianca: „Așa arătau copiii după ce ieșeau din astfel de intervenții, leșinați în brațele părințiilor ... Unde?!?! Chiar în sala unde îți așteptai rândul.... ultima dată am plecat de acolo cu un gust amar, întrebând-o pe doamna de la recepție, de ce arata copilul acela așa ...mi a spus că ...” 1

Noi mărturii de la clinica stomatologică unde a murit un copil de 4 ani. Bianca: „Așa arătau copiii după ce ieșeau din astfel de intervenții, leșinați în brațele părințiilor ... Unde?!?! Chiar în sala unde îți așteptai rândul.... ultima dată am plecat de acolo cu un gust amar, întrebând-o pe doamna de la recepție, de ce arata copilul acela așa ...mi a spus că ...” 2

Adriana M.: „Am înțeles si ca nu era voie ca unul din parinti sa stea in cabinet cu copilul in timp ce i se facea consultatia, tratamentul… Pai eu când fiul meu a trebuit sa mearga la dentist am stat in cabinet cu el, vreau sa spun ca avea 15 ani baiatul atunci.

Nu as putea concepe sa nu vad ce i se face, ce i se administreaza.
Nu exista ceva mai trist, mai groaznic de atat. 😔😔😔
Sincere condoleante familiei baietelului!”

Patrascu M.: „Vroiam sa ma abtin de la comentarii dar deja numai suport sa citesc in presa ca familia a cerut sedarea…am fost la aceasta clinica si anu asta si anu trecut si cum am intrat pe usa mi s a recomandat analgosedarea ca fiind singura solutie avand in vedere ca al meu copil era necooperant ca e foarte sigura fara riscuri ca au facut nu stiu cati copii..nu am mai facut pt ca sunt medic si am avut retineri vazand alte cazuri de stop la sedare…

mi au spus ferm ca sigur acei oameni aveau grave probleme de sanatate si de asta au facut stop..asa cum mi s a spus mie probabil le a fost spus si acestor parinti ca apoi sa sustii ca ei au ales…ei nu aveau cunostinte medicale si s au increzut in medici..ar putea avea bunul simt ca alta data sa prezinte parintilor riscurile”.

Ramo T.: „Rusineee sà và fie,cum sa faci anestezie la un copil de 3ani? ati nenorocit copilasul😥😥😥mai ales ca avea dintii de lapte si nu erau schimbati!!incompetentilor ce sunteti!!”

Claudia G.: Al dracului curaj au de fac anestezii generale în clinică stomatologică! Când am născut, medicul anestezist mi-a spus clar că nu garantează și nu își asumă niciun risc pt mine și pentru făt! Și eram în ditamai maternitatea, cu secție ATI, cu aparate performante de resuscitare, etc! Iar ca și cabinet stomatologic, uite de-aia, prefer să nu mă arunc la “vârfurile” stomatologiei din Pitești…Păcat de bietul suflet!

Badescu F.: De ce ati facut anestezie generala cand nu aveati avizare pt asa ceva?
Vina este exclusiv a voastra! Nu respectati legile , si din cauza asta mor copii nevinovati! Banii sunt la putere, restul nu conteaza!

Reacția clinicii după ce un copil de 4 ani a murit în urma anesteziei. TeddyCare: „Stim ca toata lumea asteapta o reactie de la noi si, mai mult decat orice, ne dorim sa intelegeti ca ne este la fel de greu ca fiecaruia dintre dvs. sa intelegem si sa acceptam ceea ce s-a intamplat in clinica noastra. O clinica in care sunt tratati si copiii nostri, ai colegilor, prietenilor si cunostintelor noastre.

Noi mărturii de la clinica stomatologică unde a murit un copil de 4 ani. Bianca: „Așa arătau copiii după ce ieșeau din astfel de intervenții, leșinați în brațele părințiilor ... Unde?!?! Chiar în sala unde îți așteptai rândul.... ultima dată am plecat de acolo cu un gust amar, întrebând-o pe doamna de la recepție, de ce arata copilul acela așa ...mi a spus că ...” 3

Inainte de toate, suntem oameni si parinti – de aceea ceea ce s-a intamplat in casa noastra este atat de dureros, de greu de acceptat, atat de greu de trait si de inteles. In aceste momente, gandurile si inimile noastre sunt insa alaturi de parinti, nu facem decat sa ne rugam sa aiba putere si liniste.

Ne dorim mai mult decat oricine sa intelegem ce s-a intamplat, asteptam rezultatul investigatiilor si anchetelor in curs, speram din tot sufletul ca vor aduce raspunsurile pe care toata lumea le asteapta si ca nu vor lasa loc de alte interpretari. Caci, din pacate, pana in acest moment, dezinformarea, speculatiile si goana dupa senzational s-au dovedit o data in plus mai importante decat cautarea adevarului.

Inca o data va rugam sa aveti toata increderea ca, in momentul in care vom avea toate datele, vom fi primii care vom dori sa le facem publice. Pana atunci, ne dorim sa respectam durerea parintilor, alaturi de care suntem cu tot sufletul nostru”.