Primul român infectat cu coronavirus s-a vindecat deja?! Test negativ astăzi. Sâmbătă ar urma un nou test de confirmare și apoi externarea

Evoluție surprinzătoare în cazul primului român depistat cu Coronavirus. Acesta a fost testat NEGATIV azi, ceea ce înseamnă că s-a vindecat. Acesta spunea că nu prezintă simptome și nu-și explică cum s-ar fi putu îmbolnăvi având în vedere că a fost la 20-30 de italianul bolnav, timp de câteva secunde.

Sâmbătă ar urma un nou test de confirmare. Bărbatul din Gorj ar putea fi externat dacă și următorul test pentru coronavirus este negativ, adică acesta nu mai este purtător al virusului, anunță Europa Fm.

Primul român infectat cu coronavirus s-a vindecat deja?! Test negativ astăzi. Sâmbătă ar urma un nou test de confirmare și apoi externarea 1

Între timp, alți doi români au fost confirmați cu noul coronavirus – COVID-19. Este vorba de un bărbat de 45 de ani din Maramureș și o femeie în vârstă de 38 de ani din Timișoara.

Cele două persoane s-au întors în țară din Italia.

Potrivit lui Nelu Tătaru, secretar de stat în Ministerul Sănătății, femeia din Timișoara este în stare bună, în timp ce bărbatul din Maramureș a ajuns la Cluj-Napoca, starea lui fiind mai gravă decât a femeii din Timiș.