(Last Updated On: February 18, 2020)

Iulia Ionescu, fost reporter Digi24, este cea care îl va înlocui pe george Buhnici la emisiunea „I LikeIT”.

Jurnalista a debutat la Digi24, în martie 2012, ca redactor și reporter la știri. De atunci și până în 2020, și-a împărțit zilele între studio, redacție și filmările de pe teren, realizând reportaje pentru departamentul de producție.

Ea îl înlocuieşte pe George Buhnici la „iLikeIT”. În trecut a lucrat la Digi 24 1

De ceva timp ea a intrat în echipa ProTv, iar din 29 februarie, Iulia Ionescu, care în prezent este corespondent al ştirilor de la staţia din Pache Protopopescu, va prezenta sezonul 14 al emisiunii și va aduce cele mai noi informații din internet și tehnologie.

“iLikeIT este o provocare pe care am primit-o cu mult entuziasm. Abia aștept să prezint publicului materialele la care am lucrat pentru noul sezon. Îmi doresc foarte mult ca informațiile despre tehnologie și social media să ajungă la un public cât mai larg.

Lumea în care trăim este într-o continuă schimbare, iar noile tehnologii ne pot ajuta să ducem o viață mai bună și mai echilibrată”, mărturiseşte noua gazdă a emisiunii, citată de click.ro.

Ea îl înlocuieşte pe George Buhnici la „iLikeIT”. În trecut a lucrat la Digi 24 2

George Buhnici s-a despărțit de PRO TV după 15 ani în care a lucrat aici. Prezentatorul a ales să plece complet în mediul digital, lăsând în spate proiectul ”iLikeIT”. Într-un interviu pentru Adevărul, Buhnici a spus că a renunțat la televiziune pentru digital, acum fiind antreprenor full-digital, deținând o companie de media.