(Video) Reacție. Klaus Iohannis, despre faptul că a fost huiduit la Iaşi. Oana Vasiliu: “Hora la Iași, banii la București!” “Aţi venit la circ, vă dăm noi pâinea” Au scandat oamenii. Mult așteptata Autostradă care…”

Surpriză totală pentru Klaus Iohannis. A fost huiduit la Iași după ce a ținut același discurs să fie bine ca să nu fie rău. În loc să le vorbești ieșenilor de un proiect concret, vorbești de alegeri anticipate. Gafă totală. Un semnal pentru PNL și Iohannis că masa activă a societății nu se uită după jocuri politice, alegeri anticipate. De asta și USR este prost în sondaje. Au mers ca fraierii cu alegerile anticipate și nu au intrat la guvernare. Oamenii vor măsuri directe, concrete.

Mai multe persoane din mulţime au scandat “vrem autostradă”, în timpul discursului preşedintelui, potrivit Observator Tv.

(Video) Reacție. Klaus Iohannis, despre faptul că a fost huiduit la Iaşi. Oana Vasiliu: "Hora la Iași, banii la București!" "Aţi venit la circ, vă dăm noi pâinea” Au scandat oamenii.  Mult așteptata Autostradă care...” 1

Oana Vasiliu: „În caz că nu știți, președintele Klaus Iohannis, Ludovic Orban și PNL au fost huiduiți astăzi la Iași de un grup de ieșeni.

Cred că e prima dată când se întâmplă acest lucru. Semn clar că oamenii nu mai suportă încă un val de alegeri împletite în minciuni sau scuze de genul: Noi am vrut, dar PSD nu ne lasă.

“Hora la Iași, banii la București!”
“Aţi venit la circ, vă dăm noi pâinea”
Au scandat oamenii.

Mult așteptata Autostradă care e pe buzele tuturor politicienilor acum și care e folosită în campanie electorală, apoi uitată, va porni într-o zi un adevărat val care îi va mătura pe cei ce ne mint privindu-ne direct în ochi.
Valabil pentru toate partidele.

Moldovenii sunt molcomi, dar nu sunt proști.
A nu se uita ce a pățit Dragnea la Iași.

Un lucru bun a spus președintele nostru.
Stați cu ochii pe politicieni și taxați-i indiferent, de partid.
Nu ignorați forța și puterea cetățenilor!

Iată un sfat extraordinar, pentru că noi ne-am săturat să înghețăm pe străzi și să stăm cu biciul pe voi ca să faceți ceea ce sunteți plătiți din banii noștri să faceți.
Ar trebui să vină din conștiință.
Din nou, valabil pentru toate partidele.

Nu mai vrem paradă, vrem autostradă!
Faceți drumuri și spitale, tăiați pensiile speciale!

Sursa #Reset
Link cu huiduielile în comentarii.

Le. Se pare că ceea ce a supărat un grup de ieșeni a fost o parte din discurs. Noi vrem să facem, dar nu ne lasă psd-ul.
Or oamenii asta au auzit de la PSD vreme de atâția ani.
Vrem să facem, dar nu ne lasă PNL!”

Vezi aici Video cu Huiduieli:

Iohannis, despre faptul că a fost huiduit la Iaşi
Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat că huiduielile apărute în timpul discursului său de la Iaşi, la manifestările organizate de Ziua Unirii Principatelor Române, arată că “în România avem o democraţie vie”, potrivit Agerpres

Revenim cu detalii!