(Last Updated On: January 24, 2020)

Omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi a inaugurat, vineri, de Ziua Unirii, cea mai mare bornă kilometrică, de 4,20 metri, la cea mai mică autostradă din lume. El vrea să atragă atenția guvernanților că Moldova își dorește autostradă, potrivit Libertatea.

Stefan Mandachi: „No comment… Un milion de mulțumiri pentru oamenii care au venit astăzi la Metrul de autostradă. De la o simplă postare pe facebook de acum două zile, s-au strâns sute de oameni. INCREDIBIL!
(Video) Prima BORNĂ GIGANT montată la primul metru de autostradă din Moldova. Ștefan Mandachi: „Sunt uluit cum s-au putut mobiliza oamenii. Pentru că am mizat doar pe câțiva și au venit o grămadăăă. Fără să fac nicio campanie de PR, fără strategii, fără comunicate de presă. Doar cu o postare de pe persoană fizică. Efectiv de pe o zi pe alta! Faaaantastic!  Așa se întâmplă când ...” 1

Sunt uluit cum s-au putut mobiliza oamenii. Pentru că am mizat doar pe câțiva și au venit o grămadăăă. Fără să fac nicio campanie de PR, fără strategii, fără comunicate de presă. Doar cu o postare de pe persoană fizică. Efectiv de pe o zi pe alta! Faaaantastic!

Așa se întâmplă când ne pierdem răbdarea și suntem ignorați. O scânteie poate aprinde un foc imens.

Am strâns mâna (sper) tuturor celor prezenți și le-am văzut în ochi determinare și curaj. Nu mai suntem naivi! Deloc. Suntem din ce în ce mai greu de dus cu zăhărelul! Nu vă mai merge cu noi, moldovenii! Suntem din ce în ce mai uniți! (singurul protest serios de Ziua Unirii)

Astăzi am fost mândru de Suceava! Am fost cei mai vocali din țară. Mulțumesc frumos! Respect!!!
(photo: Emanuel Dragoi)”

Huminiuc Alexandru: „Cu drag, speram la o autostrada și mai puține victime! Un 24 Ianuarie cât mai frumos tuturor Românilor! 🤗”
(Video) Prima BORNĂ GIGANT montată la primul metru de autostradă din Moldova. Ștefan Mandachi: „Sunt uluit cum s-au putut mobiliza oamenii. Pentru că am mizat doar pe câțiva și au venit o grămadăăă. Fără să fac nicio campanie de PR, fără strategii, fără comunicate de presă. Doar cu o postare de pe persoană fizică. Efectiv de pe o zi pe alta! Faaaantastic!  Așa se întâmplă când ...” 2

Nicoleta Ungureanu: „Am scris #șîeu. Am urmărit jurnalele posturilor nationale: ostentativ niciunul nu a dat imagini de la protest. E mai important ca un nenorocit a incendiat mașina unui melețian, decât protestul în care moldovenii cer autostrada!! Rușine autorități!!¨
(Video) Prima BORNĂ GIGANT montată la primul metru de autostradă din Moldova. Ștefan Mandachi: „Sunt uluit cum s-au putut mobiliza oamenii. Pentru că am mizat doar pe câțiva și au venit o grămadăăă. Fără să fac nicio campanie de PR, fără strategii, fără comunicate de presă. Doar cu o postare de pe persoană fizică. Efectiv de pe o zi pe alta! Faaaantastic!  Așa se întâmplă când ...” 3

Vezi aici Video:

Antreprenorul sucevean a spus că din 1990 până în 2019 pe drumurile din România au murit 70.901 de oameni, iar alți 581.823 au fost răniți.