(Video) Dan Negru, filmare în China: „Se mănâncă tot ce mişcă mai puţin omul. Eu am luat un șarpe prăjit la mai puțin de un dolar”

(Last Updated On: February 3, 2020)

În urmă cu câteva zile, pe fondul crizei mondiale a coronavirusului, Dan Negru a postat un filmuleț făcut în urmă cu mai mult timp la Beijing.

Prezentatorul TV a rămas foarte surprins când a văzut ce mănâncă cei din China.

“Aşa arată o piaţă din Beijing! Preşedinte Chinei spune că situaţia e nasoală cu virusul luat de la şarpe, dar nu zice că un şarpe prăjit e un dolar la tarabă în Beijing. Eu l-am negociat la jumătate. În China, se mănâncă tot ce mişcă mai puţin omu… Supa de câine e vreo 3 dolari. Gândaci în beţişoare, şoareci condimentaţi, orice! La ce mănâncă chinezii, e o mirare că nici un virus nu ne-a făcut praf până acum, a scris Dan Negru, citat de b1.ro.

(Video) Dan Negru, filmare în China: „Se mănâncă tot ce mişcă mai puţin omul. Eu am luat un șarpe prăjit la mai puțin de un dolar” 1

Două specii de șerpi comune întregii regiuni de sud-est a Asiei au fost considerate inițial ca fiind suspecții principali în răspândirea virusului corona. Comparând mostre din virusul prezent în persoanele infectate, cercetătorii chinezi au fotografiat la microscop secvența genetică a bolii și au determinat că este un nou tip de coronavirus, informează libertatea.ro.

Vezi aici Video:

Virusul se transmite de la animal la om. Primele persoane internate au fost lucrători din piața de fructe de mare și carne din Wuhan. În respectiva piață se vând și animale vii, de la găini, la cămile și reptile.