Unul dintre cei mai mari fotbaliști ai României a devenit șofer de Uber în America. “Mi-e greu ca nu prea stapanesc limba engleza, dar ma descurc, mai dau si peste persoane care ma iau peste picior, unii chiar mi-au facut plangeri ca nu …”

(Last Updated On: January 5, 2020)

Fostul mare fotbalist Liță Dumitru s-a mutat în SUA unde s-a angajat ca sofer de Uber. Marele sportiv, în vârstă de 70 de ani, spune că nu mai vrea să se întoarcă acasă.

“Mi-e greu ca nu prea stapanesc limba engleza, dar ma descurc, mai dau si peste persoane care ma iau peste picior, unii chiar mi-au facut plangeri ca nu conduc bine, gasesti oameni din astia peste tot, dar e cat de cat ok, n-am incotro fiindca fac bani buni din asa ceva”, a spus Lita Dumitru, citat de stiridiaspora.ro.

Unul dintre cei mai mari fotbaliști ai României a devenit șofer de Uber în America. "Mi-e greu ca nu prea stapanesc limba engleza, dar ma descurc, mai dau si peste persoane care ma iau peste picior, unii chiar mi-au facut plangeri ca nu ...” 1

“Nu cred ca o sa mai vin vreodata in Romania. Nici macar asa, in vacanta. Suport foarte greu zborurile lungi cu avionul, am imbatranit, nu mai pot sa le fac fata. Dar nu stiu ce imi mai rezerva viata mea”, a mai spus Lita Dumitru.

El este si antrenor la grupele de juniori ale unei echipe de fotbal din SUA.