Un primar a lovit cu maşina un copil de 10 ani şi a părăsit locul accidentului. Ce spune Poliția

Un primar din Argeș este acuzat că a lovit un copil cu mașina și a plecat de la locul accidentului. Copilul a ajuns la spital.

Primarul comunei argeşene Beleţi-Negreşti a lovit cu maşina un copil în vârstă de 10 ani şi continuat nestingherit drumul, potrivit Adevarul.

Un primar a lovit cu maşina un copil de 10 ani şi a părăsit locul accidentului. Ce spune Poliția 1

“Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Topoloveni, s-a stabilit că în ziua de 15 ianuarie 2020, pe raza localităţii Călineşti, un autoturism condus de un bărbat de 67 de ani, din direcţia Călineşti spre Valea Corbului, ar fi acroşat un minor de 10 ani, care se deplasa pe marginea părţii carosabile, după care şi-ar fi continuat deplasarea, fiind identificat ulterior, pe raza aceleiaşi localităţi.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, precizează IPJ Argeş.

Copilul, ranit uşor, a fost transportat la spital pentru efectuarea de investigaţii medicale.

Poliţiştii din Topoloveni continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul. “În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie”, mai precizează IPJ Argeş.