Ultima fotografie cu Cristina Țopescu în viață: “Cu doi oameni dragi mie și vouă, prietenilor mei, știu eu asta! Știți cine sunt, nu? Am făcut poza asta după emisiunea de aseară, o postez azi, mai pe seară, s-o vedeți”

(Last Updated On: January 13, 2020)

Cristina Țopescu a fost găsită decedată duminică seara, în casa ei. Se pare că ar fi murit după Crăciun.

Cea mai recentă fotografie pe care jurnalista a postat-o pe rețelele de socializare înainte de a muri a fost pe 18 decembrie 2019, la ora 01.46, anunță Stirile Pro Tv. “Cu doi oameni dragi mie și vouă, prietenilor mei, știu eu asta! Știți cine sunt, nu? Am făcut poza asta după emisiunea de aseară, o postez azi, mai pe seară, s-o vedeți”, a scris Cristina Țopescu în dreptul imaginii.

Ultima fotografie cu Cristina Țopescu în viață: “Cu doi oameni dragi mie și vouă, prietenilor mei, știu eu asta! Știți cine sunt, nu? Am făcut poza asta după emisiunea de aseară, o postez azi, mai pe seară, s-o vedeți” 1

Mihaela Miroiu: „17 decembrie, 2019. Emisiunea Cristinei. Ultima. Vai, ultima! Trei oameni care credeau în viitor. O Cristină ca o minune. O minune. Doamne, Doamne! Viitorul nu mai este și al ei.

Îmi seci sufletul, Cristina. Lași un deșert. Un deșert de bunătate, sensibilitate, de umanitate. Dragă femeie minunată, dragă Cristina a noastră. Dragă copilă dragă. – cu Vlad Voiculescu şi Iulia Motoc”.

Vlad Voiculescu: „21 decembrie 1989. Tocmai ce ieșisem din închisoare de două zile, nici nu mă dezmeticisem bine, nu-mi venea, încă, să cred că sunt liberă. Nu știi cât de neprețuită este libertatea până nu ți se ia, până nu ai fost închis măcar o săptămână. Primim tot de ca și cum ni s-ar cuveni. Când, de fapt, nimic nu ni se cuvine și orice ne poate fi luat oricând de către alții, de viață sau de noi înșine.

Pentru că viața ne-o putem lua și noi singuri când ajungem să n-o mai prețuim. Nu apreciem nimic din ceea ce avem până-n momentul în care ni se ia, într-un fel sau altul, așa e natura umană, ingrată și superficială.” – Cristina Topescu (text scris acum 10 ani, redat in articolul “Revoluția duioasă, tristă și naivă a Cristinei Țopescu” @Ziariştii

Rămâi cu bine, dragă Cristina.
Mama ei de viață”.

Csiki Camelia: „Dumnezeu să o odihnească! Sunt șocată și mă și doare sufletul! 😭
Pe 23 decembrie 2019, Cristina Țopescu încă mai trăia, mi-a răspuns la postarea cu fotografiile de la mitingul din seara de 22, pe facebook. Eu am mai scris ceva și ea apoi nu a mai răspuns. Pe 24, m-am uitat la postare și mi s-a părut puțin ciudat că nu a răspuns…Chiar nu știam de ce, sărăcuța…” Noi, regalistele!” 😪 , e ultimul ei mesaj scris pe pagina mea, draga de ea.

Ultima fotografie cu Cristina Țopescu în viață: “Cu doi oameni dragi mie și vouă, prietenilor mei, știu eu asta! Știți cine sunt, nu? Am făcut poza asta după emisiunea de aseară, o postez azi, mai pe seară, s-o vedeți” 2

În 22 Decembrie, Cristina a fost pentru ultima oară în direct, la TVR. Era bine! I-am luat ultimul interviu, ne-am pupat însă înainte și după și am vorbit puțin. Doamne, nu îmi vine să cred!
A fost un om senzațional!
Dumnezeu să o odihnească în pace!

Drum lin, Cristina, dragă!
Mihaela Chiripuci, tu ne-ai fotografiat! 😭😭”