TAROM, reduceri la biletele de avion. Fie că vreţi să-i faceţi persoanei iubite o surpriză de Valentine’s Day sau Dragobete, să oferiţi un cadou frumos de Mărţişor, să mergeţi împreună cu cei mici în perioada …”

Compania TAROM îi invită pe români să cumpere bilete de avion la prețuri reduse, în cadrul unei oferte valabilă până pe 12 februarie, pentru călătorii care pot fi efectuate până pe 15 iunie 2020.

“Fie că vreţi să-i faceţi persoanei iubite o surpriză de Valentine’s Day sau Dragobete, să oferiţi un cadou frumos de Mărţişor, să mergeţi împreună cu cei mici în perioada vacanţei de primavară într-o călătorie, să rupeţi ritmul de Rusalii sau trebuie să mergeţi într-o deplasare în interes personal sau de serviciu, la TAROM găsiţi cele mai bune oferte de călătorie”, a anunțat compania, potrivit Stirile Pro Tv.

TAROM, reduceri la biletele de avion. Fie că vreţi să-i faceţi persoanei iubite o surpriză de Valentine’s Day sau Dragobete, să oferiţi un cadou frumos de Mărţişor, să mergeţi împreună cu cei mici în perioada ...” 1

Astfel, în perioada 16 ianuarie 2020 – 12 februarie 2020, Tarom pune în vânzare bilete de avion la preţuri începând de la 119 euro, cu toate taxele incluse, pentru un bilet dus-întors.

Perioada de călătorie trebuie să fie cuprinsă între 1 februarie 2020 și 15 iunie 2020 (data ultimului retur). Promoţia este valabilă pentru destinaţii externe Tarom operate cu avioane proprii.

Cu 119 euro, cu toate taxele incluse, pot fi achiziționate bilete pentru zboruri de la Bucureşti la Atena, Belgrad, Chişinău, Frankfurt, Hamburg, Istanbul, Lyon, Munchen, Praga, Roma, Stockholm, Salonic, Tbilisi și Tel Aviv.

La prețuri pornind de la 139 euro, pot fi cumpărate bilete pentru zboruri între: Bucureşti şi Amsterdam, Budapesta, Bruxelles, Barcelona, Erevan, Nisa și Sofia, iar biletele între București și Amman, Beirut, Cairo, Londra, Madrid și Paris au prețuri de 159 euro.

Oferta include: zbor dus-întors, cu toate taxele incluse, un bagaj de mână de 10 kg, un bagaj de cală de 23 kg (30 kg pentru Roma, Amman şi Beirut), check-in online sau la aeroport și catering la bord. Locurile sunt limitate la aceste tarife, iar oferta se supune unor termeni şi condiţii.

TAROM: „Indiferent de vreme, aterizările noastre sunt perfecte. Felicitări CMD. Sichet și F/O Răican!”

Mai multe detalii pe siteul Tarom