Surse: Necropsie Cristina Țopescu, primele rezultate: Avea în organism un antidepresiv și un somnifer puternic, care, combinate, ar fi putut să îi cauzeze un atac de cord

(Last Updated On: January 14, 2020)

Cristina Țopescu a fost găsită decedată în locuința sa, duminică seara. Murise de mai mult timp.

Primele rezultate ale necropsiei arată că jurnalista avea în organism un antidepresiv și un somnifer puternic, care, combinate, ar fi putut să îi cauzeze un atac de cord, anunță România TV, potrivit stiripesurse.ro.

Surse: Necropsie Cristina Țopescu, primele rezultate: Avea în organism un antidepresiv și un somnifer puternic, care, combinate, ar fi putut să îi cauzeze un atac de cord 1

Prietena Cristinei Ţopescu, Diana Maria, a postat pe pagina de Facebook a jurnalistei un fişier audio în care precizează că avea depresie deoarece avea probleme cu banii şi îşi plătea cu greu utilităţile, însă avea promisiuni de proiecte, de colaborări care nu s-au concretizat.

Cristina Ţopescu a părăsit Antena3, a primit mai multe oferte de muncă, dar după ce a demisionat, jurnalista a realizat că au fost doar promisiuni, potrivit Pro Sport.

”Au fost vorbe în vânt. Îi văd pe mulţi dintre foştii noştri colegi de breaslă cum plâng la televizor şi cum vorbesc despre veleităţile de mare jurnalist ale Cristinei Ţopescu. Dacă aţi fi considerat-o un mare jurnalist şi dacă aţi fi iubit-o, aţi fi ajutat-o în aceşti ultimi ani în care i-a fost îngrozitor de greu. I-aţi promis lucruri, i-aţi promis colaborări şi când Cristina vă suna să vă întrebe dacă se concretizează acele planuri făcute împreună, voi nu mai răspundeaţi la telefoane şi la mesaje”, a mai spus prietena Cristinei Țopescu.

A reuşit să găsească o colaborare la Canal 33, dar se descurca extrem de greu financiar. Chiar o persoană bolnavă de cancer i-a dat din banii de tratament Cristinei Ţopescu pentru a-și putea plăti chiria şi utilităţile:

”Monica Pop a spus că draga noastră Cris era depresivă. Nu vi se pare normal? Cristina nu avea serviciu, îngrijea în 2015, 12 căţei plus hărnea maidanezi din 7 locuri, care s-au făcut 8.

Cristina plătea tratament din buzunarul propriu. Singura ei grijă era să aibă bani pentru următoarele lucruri: chirie, utilităţi, benzină şi câte un pachet de ţigări. Ei nu îi trebuia nimic. Toţi banii mergeau pe castrări, mâncare pentru căţei, tratamente. Se vorbeşte despre o Cristina Ţopescu pătimaşă, a fost un conglomerat antagonic de stări, de trăiri, de inteligenţă scliptoare, dublată de o sensibilitate anume, dar şi de duritate si agresivitate. Da. Cris intrase într-o depresie. Nu avea serviciu, avea promisiuni. Începuse să aibă datorii, a reuşit să plătească o parte dintre ele. Dar Cristina a fost o luptătoare”.