Succes, Tibi Useriu! Mani Gutau: „In cateva minute se va da startul Yukon Arctic Ultra. Tibi Useriu e din nou la start, alearga ca si anul trecut pentru Via Transilvanica si Tasuleasa Social….”

Sportivul Tibi Ușeriu ia startul la Yukon Arctic Ultra, o cursă de alergare în condiții extreme de la Cercul Polar, după ce anul trecut a eșuat din cauza degerăturilor, anunță Europa FM.

Mani Gutau: „In cateva minute se va da startul Yukon Arctic Ultra.
Tibi Useriu e din nou la start, alearga ca si anul trecut pentru Via Transilvanica si Tasuleasa Social.
Ii puteti lua urma aici https://arcticultra.de, sper sa i se alature, ca de obicei, cat mai multi oameni in noua aventura si sa fie cu noroc si sanatate, pana la capat!”

Succes, Tibi Useriu! Mani Gutau: „In cateva minute se va da startul Yukon Arctic Ultra. Tibi Useriu e din nou la start, alearga ca si anul trecut pentru Via Transilvanica si Tasuleasa Social....” 1

Tibi Useriu: „Un lucru îmi stă în gât ca un os de pește și anume “Lucrul început și nedus la capăt”. Uneori în acest ‘nedus la capăt’ apare fiindcă eșecul și-a vârât coada în poveste. Ca mine, la Yukon Arctic https://arcticultra.de/ anul trecut când am înghețat, fără măcar să-mi dau seama.

Succes, Tibi Useriu! Mani Gutau: „In cateva minute se va da startul Yukon Arctic Ultra. Tibi Useriu e din nou la start, alearga ca si anul trecut pentru Via Transilvanica si Tasuleasa Social....” 2

Drept urmare, am fost scos automat din cursa pe care îmi propusesem să o duc la capăt. Și am fost trimis la spital. M-am simțit cam ridicol, recunosc. Am venit acasă cu coada între picioare. Supărat pe mine, pe lume. Mi-a trecut, dar n-am uitat.

Ce e de fapt un eșec? Un profesor dur, care adoră să-ți dea lecții usturătoare, pe care le ții minte toată viața. Un eșec nu e un capăt de drum. E parte dintr-un proces de învățare. Dacă eșecul te încurcă în drumul tău spre glorie, poate că e timpul să înveți ceva, să te smerești mai mult. Mereu îmi repet asta când o dau de gard.

Am venit aici la Yukon Arctic din nou. Sunt aproape de start, dar cu gândul la finiș. Va fi greu. Plec însă cu speranța să duc la bun sfârșit ce am început. Am în minte o listă lungă de oameni dragi, susținători, suporteri. Am în minte Via Transilvanica https://www.viatransilvanica.com/, poate cel mai frumos proiect în derulare în care suntem implicați noi toți, cei de la Tășuleasa. https://www.tasuleasasocial.ro/

O să-mi hrănesc sufletul nu doar cu gheață și adrenalină, ci și cu gânduri calde, luminoase. Deocamdată, le trimit înspre voi toți, cei de acasă. Abia aștept să înceapă distracția!
Multumesc Aliat Auto pentru susținere”.