(Last Updated On: January 19, 2020)

Un şofer român de TIR a fost bătut de patronii pentru care lucra, în Spania. Aceștia l-au amenințat cu moartea, dacă face plângere la Poliție.

Românul nu s-a lăsat însă intimidat și le-a spus totul agenților.

Tânărul şofer de TIR român Sakke Gb, cunoscut în lumea camionagiilor pentru vlogul sou dedicat camioanelor, a fost victima patronilor pentru care lucra, în Spania, scrie observator.tv.

Şofer român de TIR din Spania bătut de patronii pentru care lucra, 3 frați spanioli. L-au ameninţat cu moartea, dacă face plângere 1

“Din pacate si in tari din vest patronii din transport se cred mai presus de orice.

Colegul Sakke GB tocmai a fost batut de 3 frati spanioli ce detin o firma de transport in zona Toledo dupa o discutie banala la sediul firmei. Totodata a fost amenintat cu moartea el si familia acestuia daca se va duce la politie sa reclame. I-au fost luate cheile de la casa, masina, telefonul.

Momentan colegul nostru este la spital iar politia a fost anuntata.

Firma se numeste IRON LOGISTICS S.L parte a HMS Toledo

„Am mai spus-o de multe ori ca industria asta este o jungla si niciun regulament sau vreo lege nu o poate controla iar cei care fac cele mai mari sacrificii sunt soferii. Plecati cu zilele, saptamanile sau lunile de acasa, pe salarii de cacat, conditii de munca jalnice, vanati de toata lumea pentru orice greseala si considerati proprietatea unor patroni lipsiti de orice scrupule.”, a povestit Truckerboy, un coleg şi prieten român, şi el vloger cu tematică similară.

Geo C.: Ai facut bine ca i-ai denuntat, asa merita toti, trebuie sa ne respecte pentru ca muncim