Simona Halep donează bani pentru victimele incendiilor din Australia. “Ştiţi că iubesc Australia, dar ştiţi şi că nu dau mulţi aşi. Vreau să ajut şi promisiunea mea este următoarea”:

Simona Halep a făcut o donație în bani pentru  victimele incendiilor din Australia. Ea s-a alăturat altor jucători din tenis pentru strângerea de fonduri.

În timp ce majoritatea tenismenilor vor contribui în urma aşilor de la meciuri, românca va da bani pentru fiecare moment în care îl enervează pe Darren Cahill, informează stiripesurse.ro.
Simona Halep donează bani pentru victimele incendiilor din Australia. "Ştiţi că iubesc Australia, dar ştiţi şi că nu dau mulţi aşi. Vreau să ajut şi promisiunea mea este următoarea”: 1

“Ştiţi că iubesc Australia, dar ştiţi şi că nu dau mulţi aşi. Vreau să ajut şi promisiunea mea este următoarea:de fiecare dată când îl voi enerva pe Darren Cahill la fiecare meci al meu din Australia, voi dona 200 de dolari. Aşa sigur voi strânge mulţi bani”, a scris Halep pe Twitter.

Lumea tenisului, aflată în Australia pentru debutul sezonului, s-a mobilizat în vederea strângerii de fonduri pentru victimele incendiilor de vegetaţie, a doua zi după apelul lansat în acest sens de Nick Kyrgios.

Preşedintele Tennis Australia Craig Tiley a anunţat organizarea de evenimente pentru strângerea de fonduri la ATP Cup, Openul Australiei şi la alte turnee prevăzute în perioada următoare.

De la începutul lunii septembrie, cel puţin 18 persoane au murit şi alte mii au fost evacuate din cauza incendiilor din Australia.