Simona Halep afectată de vestea morții baschetbalistului Kobe Bryant. „Am fost foarte tristă. Este o mare pierdere pentru sport. Pentru familie, nu pot să mă gândesc….Este teribil să pierzi un membru, când sunt doi este o tragedie…”

Simona Halep a declarat că este afectată de vestea morții baschetbalistului Kobe Bryant care a decedat duminică după ce elicopterul Sikorsky S-76B în care se aflau s-a prăbuşit lângă Calabasas, o localitate aflată la 50 de kilometri nord-vest de Los Angeles.

“M-a afectat mult vestea, a fost primul lucru văzut de dimineaţă la TV.  Am fost foarte tristă. Este o mare pierdere pentru sport. Pentru familie, nu pot să mă gândesc….Este teribil să pierzi un membru, când sunt doi este o tragedie. Gândurile mele se îndreaptă spre familia lui. Îmi pare foarte rău’, a declarat Halep în conferinţa de presă de după meciul cu Elise Mertens, citată de stiripesurse.ro.

Simona Halep afectată de vestea morții baschetbalistului Kobe Bryant. „Am fost foarte tristă. Este o mare pierdere pentru sport. Pentru familie, nu pot să mă gândesc....Este teribil să pierzi un membru, când sunt doi este o tragedie...” 1

Potrivit Federal Aviation Administration, aparatul de zbor în care a murit Kobe Bryant și fiica lui de 13 ani fusese fabricat în 1991 şi era înregistrat pe numele societăţii Island Express Holding Corp.

Kobe Bryant, 41 de ani, a câştigat cinci titluri de campion NBA cu Los Angeles Lakers, a cucerit două medalii de aur la Jocurile Olimpice cu echipa SUA, a fost desemnat cel mai bun jucător din NBA în 2008, cel mai bun baschetbalist al finalelor din 2009 şi 2010, a fost selecţiont de 17 ori pentru All Star Game şi a fost desemnat de patru ori cel mai bun jucător din meciul vedetelor.

Kobe Bryant s-a retras din activitate în 2016, după 20 de ani petrecuţi ca jucător al echipei Los Angeles Lakers.

El era căsătorit cu Vanessa şi aveau împreună patru fete, Natalia, 17 ani, Gianna, 13 ani, Bianka, trei ani, şi Capri, născută în iulie 2019.