(Last Updated On: January 27, 2020)

Noroc suprem pentru un român din Germania care a scăpat cu viață după un accident teribil care a avut loc sâmbătă. În mașină erau 6 persoane, 3 au murit.

O mașină supraaglomerată a intrat într-un copac în Syke, lângă Bremen. Trei bărbați cu vârsta cuprinsă între 30 și 33 de ani au murit în accident. Alți trei bărbați au suferit care le-au pus viaţa în pericol, sâmbătă seara, a spus un purtător de cuvânt al poliției germane, citat de pnn.de, anunță Observator Tv.

(Foto) Român din Germania scăpat miraculos cu viaţă din maşina în care trei oameni au murit 1 (Foto) Român din Germania scăpat miraculos cu viaţă din maşina în care trei oameni au murit 2

Mașina era supraaglomerată, cu cei șase bărbați de la bord, dar avea doar cinci locuri, a spus purtătorul de cuvânt. 60 de pompieri au fost dislocaţi pentru a elibera bărbații care au fost prinși în mașină. Şoferul, 19 ani, a scăpat cu cele mai uşoare răni.

Potrivit poliției, toate victimele sunt lucrători temporari ai din Europa de Est, cinci din Polonia, una din România. Toți au lucrat pentru o companie de curățenie din Hanovra și erau în drum spre locul de cazare din Syke.