Robert Turcescu: „A murit Cristina, a murit Andrei, in ultimii ani nu e luna sa nu aflu despre prieteni sau cunoscuți pe care-i ia Dumnezeu la El. Poate ca imbatrinesc eu si asta e mersul lumii, dar, Doamne, e vorba de …”

Cristina Topescu, în vârstă de 59 de ani, a fost găsită fără suflare în casa pe care o avea în comuna Tunari. Din primele informaţii, decesul ei s-a produs acum două săptămâni, din cauze naturale.

Robert Turcescu a scris pe Facebook: „Imi bag picioarele in el de Facebook!

A murit Cristina, a murit Andrei, in ultimii ani nu e luna sa nu aflu despre prieteni sau cunoscuți pe care-i ia Dumnezeu la El. Poate ca imbatrinesc eu si asta e mersul lumii, dar, Doamne, e vorba de oameni tineri, in putere inca, oameni buni si, adeseori, culmea, sănătoși. Mi-aduc aminte ca bunica, Dumnezeu s-o odihnească in pace, imi spunea ca Dumnezeu ia la El oamenii buni, dar, Doamne, chiar asa?! De ce, Doamne, de ce?

Robert Turcescu: „A murit Cristina, a murit Andrei, in ultimii ani nu e luna sa nu aflu despre prieteni sau cunoscuți pe care-i ia Dumnezeu la El. Poate ca imbatrinesc eu si asta e mersul lumii, dar, Doamne, e vorba de ...” 1

Moartea Cristinei si a lui Andrei, doi confrati jurnalisti pe care i-am cunoscut, cu care am facut emisiuni si stop-cadre in viata asta de gazetar, ma indeamna sa rostesc clar, raspicat, faptul ca imi bag picioarele in el de Facebook si in ea de realitate virtuala! Caut un OM, vorba lui Diogene, sa beau cu el un vin sau o bere in timp ce ridem de-adevaratelea, nu prin emoticoane! Nu ma cautati prea des pe profilul asta sau pe pagina de FB, o s-o raresc pina la dispariție cu postarile.

Daca vreti sa stiti de mine, ce mai fac, cum o mai duc, daca mai traiesc au ba, sunați-ma pe 0787820929. Pina pe 18 ianuarie sint in vacanta, intr-o tara cu tarife mari in roaming, asa ca nu o sa raspund decit, eventual, pe WhatsApp.

Dar bagati-va numarul asta in memorie, poate ne auzim naibii la un moment dat si macar o sa traim cu iluzia ca n-o sa murim singuri si uitati de Dumnezeu…”