Rareș Bogdan, despre Cristina Țopescu: „Ultima oara când am vorbit spunea că vrea să-și ia o casă în Transilvania, la țară, să se mute. Pur și simplu mă gândesc că…”

(Last Updated On: January 13, 2020)

Rareș Bogdan a plâns ca un copil în direct, la Antena 3, când a acceptat să spună câteva vorbe despre prietena lui despre care tocmai a aflat că s-a stins, potrivit evz.ro.

Ultima oara când am vorbit spunea că vrea să-și ia o casă în Transilvania, la țară, să se mute. Ea iubea foarte mult natura, animalele, era o femeie frumoasă și inteligentă, sensibilitatea și bunătatea au fost principalele ei caracteristici. Pur și simplu mă gândesc că printre mesajele pe care le-am primit, pe 1 ianuarie, unul a lipsit și nu mi-am dat seama de ce. De obicei era atentă. Acum înțeleg…

Rareș Bogdan, despre Cristina Țopescu: „Ultima oara când am vorbit spunea că vrea să-și ia o casă în Transilvania, la țară, să se mute. Pur și simplu mă gândesc că...” 1

Îmi cer scuze, nu mai pot vorbi!”, au fost cuvintele lui Rareș Bogdan, până când lacrimile i-au înecat glasul.

Oana Dimofte: „Nu am fost prietenă cu Cristina Țopescu, nici măcar nu cred că am făcut vreodată cunoștință.
Dar am admirat-o.

Din anii ’90 și până când am văzut-o ultima dată, la evenimentul de pe 22 Decembrie, în memoria eroilor Revoluției. I-am admirat și curajul de a încerca să evadeze din România comunistă, și curajul de a vorbi despre violența domestică în timpuri când subiectul ăsta nici măcar nu exista pe agenda publică, și umanitatea pe care a avut-o mereu față de ființe neajutorate, oameni și animale deopotrivă.
Femeia asta a fost mai mult decât moartea ei. Mult mai mult”.

Lili Crăciun: „CUMPLITĂ VESTE. Revind doar să spun – cu mare tristețe – că s-a stins Cristina Țopescu. Am vorbit cu ea de câteva ori, mi-a fost și clientă la un moment dat, a avut o casă în Balotești. Mi-a plăcut omul Cristina Țopescu, e groaznic să aflu că nu mai este”.

Petronela Rotar: „Iluzia apropierii în epoca social-media: să mori singură în casă, înconjurată doar de animalele de companie, să nu te caute și găsească nimeni vreme de săptămîni, dar să ai mii de prieteni virtuali, followeri și like-uri.
Ar putea fi oricare dintre noi.
Atît de singuri putem ajunge să fim.
Drum lin, Cristina Țopescu!”