(Last Updated On: January 21, 2020)

Un șofer român de TIR a fost bătut în Spania de patronii pentru care lucra. Aceștia l-au ameninţat pe român cu moartea, i-au luat telefonul şi cheile de la casă, apoi i-au spus că dacă se duce la poliţie îi vor ucide şi familia.

Românul a ajuns la spital şi apoi a făcut plângere la poliţie. Cei trei fraţi din Fuensalida au fost căutaţi de poliţie şi arestaţi, după ce s-au luat la bătaie şi cu agenţii veniţi după ei, informează observator.tv.

Patronii care au bătut un şofer român de TIR, în Spania, arestaţi: "Tentativă de omor, Nu e vorba doar de un atac asupra integrităţii" 1

Uniunea Profesională de Poliție Locală (SPL) din Castilla-la Mancha a condamnat agresiunea „brutală” suferită de o patrulă a Poliției Locale din Fuensalida (Toledo), după ce trei fraţi au provocat o altercaţie într-un bar.

“Nu e vorba doar de un atac asupra integrităţii, ci de o tentativă de omor, dacă vedem brutalitatea atacului”, se arată în comunicatul Sindicatului.

“Din pacate si in tari din vest patronii din transport se cred mai presus de orice.
Colegul Sakke GB tocmai a fost batut de 3 frati spanioli ce detin o firma de transport in zona Toledo dupa o discutie banala la sediul firmei. Totodata a fost amenintat cu moartea el si familia acestuia daca se va duce la politie sa reclame. I-au fost luate cheile de la casa, masina, telefonul. Momentan colegul nostru este la spital iar politia a fost anuntata.”, a fost povestea spusă de un coleg al şoferului român bătut de cei trei fraţi.