Orban, despre „neînțelegerile” cu Iohannis: „Prostii! Parteneriatul extrem de apropiat și de benefic pentru România este extrem de clar’

Premierul Ludovic Orban a negat speculațiile apărute în presă despre presupusele neînțelegeri dintre el și președintele Klaus Iohannis.

„Este o prostie, evident că este o prostie, nu se bazează pe nimic. Ați găsit un singur element de veridicitate acolo? Nu-mi place să comentez niște prostii care sunt scrise de un jurnalist care n-are nicio bază. Relația dintre președintele Iohannis și mine este cunoscută, a fost vizibilă în ultimii doi ani și jumătate de când sunt președintele PNL, parteneriatul extrem de apropiat și de benefic pentru România este extrem de clar pentru orice om care vrea să vadă adevărul.

Orban, despre „neînțelegerile” cu Iohannis: „Prostii! Parteneriatul extrem de apropiat și de benefic pentru România este extrem de clar' 1

Relația dintre președintele Iohannis și mine, ca președinte al PNL și ca premier, este o relație cât se poate de normală, cât se poate de bună, există un dialog permanent, o coordonare a pozițiilor pe toate temele importa”; a declarat premierul, citat de stiripesurse.ro.

„Și președintele Iohannis, și eu am spus foarte clar că preferăm varianta anticipatelor, care să confere cu adevărat unui guvern o legitimitate și un sprijin puternic în Parlament și, pe de altă parte, să redea puterea poporului, astfel încât poporul să-și aleagă un parlament care să corespundă opțiunilor politice actuale. Asta a fost poziția publică și a președintelui, și poziția publică a mea”, a mai spus Ludovic Orban.